Home / Arhiva cu Bere / Anagram Best-Coast IPA

Anagram Best-Coast IPA

Surpriză, avem un producător nou de bere artizanală în București! Proiectul se numește Anagram și prima bere pe care am baut-o sub acest brand a fost o IPA. Anagram Best-Coast IPA.

În pahar e oranj tulbure cu un guler consistent de spumă fină. Miroase cum trebuie, hamei rasinos, piersici și drojdie.

Corp mediu, aproape catifelat, cam slab acidulată.

Gust amărui, cu note ușor aspre de hamei potent, doză potrivită de cereale. Mai simți și o adiere de fructe tropicale care parcă i-ar oferi o dulceață fină, dar care e zdrobită la final de o amăreală sănătoasă ca’n vremurile pre-NEIPA.

Îi lipsește puțin acid, dar e posibil sa fie doar sticla mea. În orice caz, e o bere pe care pot să o respect. Good job!

Eu am gasit-o la berero.ro. Cheers!

Surpriză, avem un producător nou de bere artizanală în București! Proiectul se numește Anagram și prima bere pe care am baut-o sub acest brand a fost o IPA. Anagram Best-Coast IPA. În pahar e oranj tulbure cu un guler consistent de spumă fină. Miroase cum trebuie, hamei rasinos, piersici și drojdie. Corp mediu, aproape catifelat, cam slab acidulată. Gust amărui, cu note ușor aspre de hamei potent, doză potrivită de cereale. Mai simți și o adiere de fructe tropicale care parcă i-ar oferi o dulceață fină, dar care e zdrobită la final de o amăreală sănătoasă ca'n vremurile pre-NEIPA. Îi…

Review Overview

Gust - 7.7
Aromă - 8.1
Aspect / Corp - 7.8
Aftertaste - 7.5

7.8

Bună

Summary : Stil: IPA, Alcool: 7%

User Rating: Be the first one !
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com