Home / Arhiva cu Bere / Atelierul de Bere – Zboina

Atelierul de Bere – Zboina

Fabrică nouă, bere nouă, asteptări mari. Glumesc, asteptările sunt mici, producătorul se numește Vinexport.

Pe Zboina am găsit-o pe raft la Lidl, 5 lei. Scrie ca e blondă, artizanală și nefiltrată. E făcută sub brand-ul Atelierul de Bere, bună alegere, “much marketing, very SEO”!

In pahar e aurie, limpede cu un guler bogat de spumă pufoasă. Miroase a cereale fierte cu puțin carton umed și niște corcodușe verzi. Ok-ish.

Corp mediu, acidulată cum trebuie.

Gust amarui dar și acrișor în același timp. Amăreala e medicinală, neplăcută, nu te duce cu gandul la ceva produs de hamei. Mai simți și puțin diacetil, cereale și puțină dulceață de miez de nucă vechi.

Final dominat de acreală de fructe verzi.

Ce să zic, chiar dacă e “abia” la primul lot m-aș risca să zic ca e doar o bere de duzină produsă ca să meargă la grămadă pe valul de “artizanale”. Hai, noroc!

Fabrică nouă, bere nouă, asteptări mari. Glumesc, asteptările sunt mici, producătorul se numește Vinexport. Pe Zboina am găsit-o pe raft la Lidl, 5 lei. Scrie ca e blondă, artizanală și nefiltrată. E făcută sub brand-ul Atelierul de Bere, bună alegere, "much marketing, very SEO"! In pahar e aurie, limpede cu un guler bogat de spumă pufoasă. Miroase a cereale fierte cu puțin carton umed și niște corcodușe verzi. Ok-ish. Corp mediu, acidulată cum trebuie. Gust amarui dar și acrișor în același timp. Amăreala e medicinală, neplăcută, nu te duce cu gandul la ceva produs de hamei. Mai simți și puțin…

Review Overview

Gust - 4.3
Aroma - 6.3
Aspect / Corp - 7
Aftertaste (Postgust) - 5

5.7

Nu

Summary : Stil: Lager, Alcool 4,8%

User Rating: 1.85 ( 4 votes)
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

2 comments

  1. eu zic ca este buna,cat despre amareala,nu cred ca ar risca sa o puna medicinala.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com