Home / Arhiva cu Bere / Bem pentru tine: Bishops Finger

Bem pentru tine: Bishops Finger

bishops_fingerAstazi mai indeplinim o dorinta, la cererea lui Gabriel am baut Bishops Finger.

Sa vedem cum a fost:

Am luat sticla de la supermarket. E transparenta, deci pierde puncte inca de la inceput.

In pahar arata foarte bine, aramie cu spuma potrivita. Miroase a hamei ordinar, cu putin caramel si diacetil puturos. Nu prea grozav.

E amara cu note dulci de biscuit. Simti malt caramelizat, iar spre final devine astringenta si amareala de hamei ramane pe limba cu ceva adaos de acreala artificiala cam neplacuta.

Ce sa zic, nu e o bere rea, dar nici foarte buna. E undeva pe la mijloc, pentro o bere englezeasca e decenta. Merge incercata macar o data. Hai, noroc!

Asteptam in continuare sugestii la sectiunea “Bem pentru tine!

Astazi mai indeplinim o dorinta, la cererea lui Gabriel am baut Bishops Finger. Sa vedem cum a fost: Am luat sticla de la supermarket. E transparenta, deci pierde puncte inca de la inceput. In pahar arata foarte bine, aramie cu spuma potrivita. Miroase a hamei ordinar, cu putin caramel si diacetil puturos. Nu prea grozav. E amara cu note dulci de biscuit. Simti malt caramelizat, iar spre final devine astringenta si amareala de hamei ramane pe limba cu ceva adaos de acreala artificiala cam neplacuta. Ce sa zic, nu e o bere rea, dar nici foarte buna. E undeva pe la mijloc, pentro…

Review Overview

Gust - 7
Aroma - 6.6
Aspect - 7.5
Aftertaste (Postgust) - 5.9

6.8

Ok'ish

Summary : Tip: ESB, Alcool: 5,4%

User Rating: 2.8 ( 1 votes)

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com