Home / Arhiva cu Bere / Bem pentru tine: Chisinau Blonda

Bem pentru tine: Chisinau Blonda

chisinau_blondaNu stiu ce-a avut cu mine, dar Ghorghe P. si-a dorit sa incerc in locul lui Chisinau Blonda. A scris la sectiunea “Bem pentru tine” si dorinta i s-a indeplinit.

Ce sa zic, “multumesc” Gheorghe!

Am gasit-o la supermarket, sticla e draguta, cu eticheta bine realizata. E fabricata in inima moldovei pe 19 martie 2016.

In pahar e galben limpede cu un guler de spuma bogata.

Nu miroase cine stie ce, simti cereale, putina drojdie si niste ulei ars.

Gustul e dulceag, prafos cu note de porumb si acreala de fructe fermentate. Nu foarte bine, dar, din fericire, la final intra in actiune o amareala destul de puternica care echilibreaza cumva situatia. Macar se simte ca au pus hamei.

In rest… nimic. E genul de bere care trebuie sa fie foarte rece si s-o bei cand ti-e foarte sete. Quick and dirty, cum ar zice americanul!

Hai, noroc!

Nu stiu ce-a avut cu mine, dar Ghorghe P. si-a dorit sa incerc in locul lui Chisinau Blonda. A scris la sectiunea "Bem pentru tine" si dorinta i s-a indeplinit. Ce sa zic, "multumesc" Gheorghe! Am gasit-o la supermarket, sticla e draguta, cu eticheta bine realizata. E fabricata in inima moldovei pe 19 martie 2016. In pahar e galben limpede cu un guler de spuma bogata. Nu miroase cine stie ce, simti cereale, putina drojdie si niste ulei ars. Gustul e dulceag, prafos cu note de porumb si acreala de fructe fermentate. Nu foarte bine, dar, din fericire, la final intra in actiune o…

Review Overview

Gust - 5
Aroma - 4.5
Aspect - 6.3
Aftertaste (Postgust) - 5.6

5.4

Offf!

Summary : Tip: Pilsner, Alcool: 4,5%

User Rating: 2.7 ( 4 votes)

 

Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com