Home / Arhiva cu Bere / Bem pentru tine: Chișinău Red Ale

Bem pentru tine: Chișinău Red Ale

Chisinau Red AleDorin și-a dorit atât de mult să bem Chișinău Red Ale, incât ne-a trimis o sticlă. Incurajăm acest comportament!

Incă n-am văzut-o și pe la noi, dar peste Prut e în plină campanie de promovare.

Pe eticheta eleganta scrie ca e “Bere de origine Britanică”, să vedem.

In pahar e roșcată cu un guler bogat de spumă efemeră. Miroase destul de intens a cereale indulcite, coaja de portocala macerata si putin diacetil intepator.

Gust dulciu cu multe cereale, caramel ieftin, acreală de fructe alterate, alcool și chiar un pic de coriandru. Pe final simți o amareală de ierburi aproape decenta, dar nu pot sa zic ca a fost o experiență foarte placută.

Cumva aduce a bere de grâu, dar nu chiar. Dubioasa bere. Hai, noroc!

Dorin și-a dorit atât de mult să bem Chișinău Red Ale, incât ne-a trimis o sticlă. Incurajăm acest comportament! Incă n-am văzut-o și pe la noi, dar peste Prut e în plină campanie de promovare. Pe eticheta eleganta scrie ca e "Bere de origine Britanică", să vedem. In pahar e roșcată cu un guler bogat de spumă efemeră. Miroase destul de intens a cereale indulcite, coaja de portocala macerata si putin diacetil intepator. Gust dulciu cu multe cereale, caramel ieftin, acreală de fructe alterate, alcool și chiar un pic de coriandru. Pe final simți o amareală de ierburi aproape decenta, dar nu pot sa…

Review Overview

Gust - 5.5
Aroma - 6.1
Aspect - 7.5
Aftertaste (Postgust) - 5.9

6.3

Ciudată

Summary : Stil: Red Ale, Alcool: 5%

User Rating: 3.48 ( 4 votes)

One comment

  1. Salut! Am impresia ca am vazut-o în magazinul de desfacere al celor de la Procer. Avea prețul mai mare ca Chișinău Tare deci probabil asta era. N-am incercat-o fiindcă aveau alte beri noi care mi-au atras atenția.

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com