Home / Arhiva cu Bere / Bem pentru tine: Monteith’s IPA

Bem pentru tine: Monteith’s IPA

Monteith’s IPA

Monteith’s IPA

A fost cerere mare pentru berea asta, Silviu B, Radu si Andrei au propus-o cu totii la sectiunea “Bem pentru tine“. Baieti, azi e ziua voastra norocoasa!

Am gasit Monteith’s IPA la supermarket, se gaseste usor pentru ca e distribuita de Heineken (adusa tocmai din Noua Zeelanda).

In pahar e aramie cu un guler masiv de spuma pufoasa care rezista cu indarjire minute bune.

Miroase a cereale si a fructe fermentate. Dezamagitor!

Gustul e aglomerat cu mult malt dulce, caramel si niste  suc de pere oxidat. Spre final parca simti un pic de hamei, dar se pierde in dulceata maltului. Se simte si alcool-ul destul de bine, lucru surprinzator pentru o bere de 5,5%.

Dincolo de faptul ca asta nu e IPA, e o bere proasta. Nu va lasati pacaliti, e de evitat.

PS: Vad ca a fost inclusa cu mandrie pe lista cu beri de la Bucharest Craft Beer Fest, dubios, e facuta si distribuita de Heineken si nu prea are treaba cu berea artizanala.

A fost cerere mare pentru berea asta, Silviu B, Radu si Andrei au propus-o cu totii la sectiunea "Bem pentru tine". Baieti, azi e ziua voastra norocoasa! Am gasit Monteith’s IPA la supermarket, se gaseste usor pentru ca e distribuita de Heineken (adusa tocmai din Noua Zeelanda). In pahar e aramie cu un guler masiv de spuma pufoasa care rezista cu indarjire minute bune. Miroase a cereale si a fructe fermentate. Dezamagitor! Gustul e aglomerat cu mult malt dulce, caramel si niste  suc de pere oxidat. Spre final parca simti un pic de hamei, dar se pierde in dulceata maltului.…

Review Overview

Gust - 5.2
Aroma - 5
Aspect - 6.5
Aftertaste - 5.3

5.5

O bere slaba

Summary : Tip: IPA, Alcool: 5,5%

User Rating: 2.72 ( 3 votes)

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com