Home / Arhiva cu Bere / Bem pentru tine: Monteith’s IPA

Bem pentru tine: Monteith’s IPA

Monteith’s IPA

Monteith’s IPA

A fost cerere mare pentru berea asta, Silviu B, Radu si Andrei au propus-o cu totii la sectiunea “Bem pentru tine“. Baieti, azi e ziua voastra norocoasa!

Am gasit Monteith’s IPA la supermarket, se gaseste usor pentru ca e distribuita de Heineken (adusa tocmai din Noua Zeelanda).

In pahar e aramie cu un guler masiv de spuma pufoasa care rezista cu indarjire minute bune.

Miroase a cereale si a fructe fermentate. Dezamagitor!

Gustul e aglomerat cu mult malt dulce, caramel si niste  suc de pere oxidat. Spre final parca simti un pic de hamei, dar se pierde in dulceata maltului. Se simte si alcool-ul destul de bine, lucru surprinzator pentru o bere de 5,5%.

Dincolo de faptul ca asta nu e IPA, e o bere proasta. Nu va lasati pacaliti, e de evitat.

PS: Vad ca a fost inclusa cu mandrie pe lista cu beri de la Bucharest Craft Beer Fest, dubios, e facuta si distribuita de Heineken si nu prea are treaba cu berea artizanala.

A fost cerere mare pentru berea asta, Silviu B, Radu si Andrei au propus-o cu totii la sectiunea "Bem pentru tine". Baieti, azi e ziua voastra norocoasa! Am gasit Monteith’s IPA la supermarket, se gaseste usor pentru ca e distribuita de Heineken (adusa tocmai din Noua Zeelanda). In pahar e aramie cu un guler masiv de spuma pufoasa care rezista cu indarjire minute bune. Miroase a cereale si a fructe fermentate. Dezamagitor! Gustul e aglomerat cu mult malt dulce, caramel si niste  suc de pere oxidat. Spre final parca simti un pic de hamei, dar se pierde in dulceata maltului.…

Review Overview

Gust - 5.2
Aroma - 5
Aspect - 6.5
Aftertaste - 5.3

5.5

O bere slaba

Summary : Tip: IPA, Alcool: 5,5%

User Rating: 2.72 ( 3 votes)
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com