Home / Arhiva cu Bere / Bereta One Down IPA

Bereta One Down IPA

Băieții cu tupeu din Timisoara au facut un an de cand experimenteaza cu berea artizanala. L-au sarbatorit, evident, cu o bere noua, Bereta One Down.

Nu, n-au inca propria lor fabrica, dar lucreaza la asta. E bine ca nu se opresc din produs bere de calitate, totusi.

One Down este o IPA aniversara in stil New England (mai putin amara) si si-a facut debutul chiar luna asta. In pahar e tulbure cu un guler promitator de spuma alba.

Miroase ca o IPA americana la cele mai inalte standarde. Daca o bei cu ochii inchisi, poti sa zici ca esti undeva in California. Simti multe fructe, in special nectar de piersici si niste hamei rasinos. Corp catifelat, acidulata exact cat trebuie. Bun, Bun!

Gust amarui, dar nu foarte. Multe fructe si aici, malț un pic greoi, dar placut asezonat cu aromele date de hamei, fara amareala pronuntata. Cam ca un fel de suc de fructe cu hamei si dojdie.

Seamana destul de mult cu Bereta Juicebag, dar parca are mai putina dulceata. O bere excelenta, oricum. Am gasit-o la berero.ro.

Băieții cu tupeu din Timisoara au facut un an de cand experimenteaza cu berea artizanala. L-au sarbatorit, evident, cu o bere noua, Bereta One Down. Nu, n-au inca propria lor fabrica, dar lucreaza la asta. E bine ca nu se opresc din produs bere de calitate, totusi. One Down este o IPA aniversara in stil New England (mai putin amara) si si-a facut debutul chiar luna asta. In pahar e tulbure cu un guler promitator de spuma alba. Miroase ca o IPA americana la cele mai inalte standarde. Daca o bei cu ochii inchisi, poti sa zici ca esti undeva in California.…

Review Overview

Gust - 8.3
Aroma - 8.7
Aspect - 7.5
Aftertaste (Postgust) - 8.8

8.3

Foarte buna!

Summary : Stil: NEIPA, Alcool: 6,2%

User Rating: 4.53 ( 3 votes)

 

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com