Home / Arhiva cu Bere / Birthday Bash IPA – Hop Hooligans, Wicked Barrel, Bereta

Birthday Bash IPA – Hop Hooligans, Wicked Barrel, Bereta

Birthday Bash a sosit în pahare și am lucruri de zis despre ea. În primul rând, așa cum am mai spus, e o bere ediție limitată brasată pentru BereRo Store cu ocazia aniversării a 3 ani de existență a shop-ului online. Au colaborat Bereta, Hop Hooligans și Wicked Barrel.

Apoi, e de menționat că la origine e o IPA, dar are în compoziție căpșuni și lactoză. Ce!? Frumoooos!

Vine într-o cutie draguță de 330ml cu etichetă roz aniversară. În pahar e oranj tulbure cu un guler frumușel de spumă.

Corp mediu, acidulată cum trebuie.  Miroase intens. Simți hameiul bine de tot, note de caise, căpșuni, mango și drojdie.

Gust amărui plin de note fructate dulci-acrișoare. Malț, căpșuni, caise, dulceață de lactoză și note de corcdușe verzi. Mix-ul e bun de tot.

La final o amăreală serioasă de hamei intră în acțiune și fantoma capșunelor apare aievea.

E un pic aspră, dar nu mă plâng prea tare. E o IPA foarte bună, dar nu numai acest aspect e important, berarii din combinație ne-au obișnuit cu beri bune.

Ce mi s-a parut interesant, a fost că mi-a lăsat impresia unei beri “next-level”, cam cum a fost când am băut pentru prima data ceva de la Cloudwater. Nu numai că e bună, dar e diferită față de ce am mai gustat local. Bravo, bă!

Birthday Bash a sosit în pahare și am lucruri de zis despre ea. În primul rând, așa cum am mai spus, e o bere ediție limitată brasată pentru BereRo Store cu ocazia aniversării a 3 ani de existență a shop-ului online. Au colaborat Bereta, Hop Hooligans și Wicked Barrel. Apoi, e de menționat că la origine e o IPA, dar are în compoziție căpșuni și lactoză. Ce!? Frumoooos! Vine într-o cutie draguță de 330ml cu etichetă roz aniversară. În pahar e oranj tulbure cu un guler frumușel de spumă. Corp mediu, acidulată cum trebuie.  Miroase intens. Simți hameiul bine de…

Review Overview

Gust - 8.3
Aromă - 8.5
Aspect / Corp - 8
Aftertaste - 7.8

8.2

Excelentă!

Summary : Stil: IPA, Alcool: 6%

User Rating: Be the first one !

 

 

Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com