Home / Arhiva cu Bere / Bombay Pale Ale, amareala delicioasa din Danemarca

Bombay Pale Ale, amareala delicioasa din Danemarca

bombay_pale_aleBombay Pale Ale este o bere artizanala daneza care a ajuns la mine pe sub mana, cum s-ar zice. A venit insotita de mai multe rude de la aceeasi berarie, dar pana acum, ea s-a remarcat.

E o bere de tip IPA si eu sunt fan IPA, asteptarile au fost mari.

In pahar e chihlimbarie cu spuma timida. Aroma e oarecum specifica stilului, dar parca un pic mai “dulce” decat te-ai astepta. Simti citrice, ierburi si fiertura de hamei.

Gustul incepe destul de agresiv cu amareala florala delicioasa. E usor dulce pe alocuri cu note de mandarina si doza sanatoasa de hamei.

Finalul e cam ciudat, acid si mai putin amar decat o cere stilul. Simti mai mult malt decat hamei si o acreala ciudata de citrice fermentate.

Nu e chiar o IPA ca la carte, dar merita o nota buna pentru efort, originalitate si ingredientele BIO. Nu cred c-o s-o gasiti prin Romania, dar daca ajungeti in Danemarca, merge incercata. Hai, noroc!

Bombay Pale Ale este o bere artizanala daneza care a ajuns la mine pe sub mana, cum s-ar zice. A venit insotita de mai multe rude de la aceeasi berarie, dar pana acum, ea s-a remarcat. E o bere de tip IPA si eu sunt fan IPA, asteptarile au fost mari. In pahar e chihlimbarie cu spuma timida. Aroma e oarecum specifica stilului, dar parca un pic mai "dulce" decat te-ai astepta. Simti citrice, ierburi si fiertura de hamei. Gustul incepe destul de agresiv cu amareala florala delicioasa. E usor dulce pe alocuri cu note de mandarina si doza sanatoasa de…

Review Overview

Gust
Aroma
Aspect
Aftertaste (Final)

O bere buna

Summary : Tip: English IPA, Alcool: 6,5%

User Rating: Be the first one !
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com