Home / Arhiva cu Bere / Hop Hooligans – Cannon Fire

Hop Hooligans – Cannon Fire

Cannon FireDaca imi spunea cineva acum 3 ani (cand am inceput blogul) ca o sa beau porter cu nuca de cocos facut de români, i-as fi râs zgomotos in față. Dar, uite, pe final de 2016, beau Cannon Fire de la Hop Hooligans.

In pahar e neagra cu un guler modest de spuma cafenie. Miroase de te da pe spate, zici ca e baton de ciocolata Bounty in forma lichida. Simti nuca de cocos proaspata, ciocolata cu lapte, note de vanilie si putin praf de cacao.

Gust usor dulce, nu foarte, exact cat trebuie. Aromele sunt asezate pe o baza de malt bine prajit cu tone de cocos natural, lapte condensat, pastai de vanilie si cafea turceasca neindulcita.

La final ai gura tapetata cu aroma de cocos si primesti o doza potrivita de amareala de hamei putin picanta si ceva cacao. O bere care livreaza exact ceea ce promite pe eticheta, porter cu cocos.

E pur si simplu delicioasa! Posibil ca supradoza de cocos sa fie prea mult pentru unii, dar pentru mine e ideala berea asta. Baietii astia de la Hop Hooligans sunt de urmarit!

Eu am baut-o la Beer O’Clock (Bucuresti).

Daca imi spunea cineva acum 3 ani (cand am inceput blogul) ca o sa beau porter cu nuca de cocos facut de români, i-as fi râs zgomotos in față. Dar, uite, pe final de 2016, beau Cannon Fire de la Hop Hooligans. In pahar e neagra cu un guler modest de spuma cafenie. Miroase de te da pe spate, zici ca e baton de ciocolata Bounty in forma lichida. Simti nuca de cocos proaspata, ciocolata cu lapte, note de vanilie si putin praf de cacao. Gust usor dulce, nu foarte, exact cat trebuie. Aromele sunt asezate pe o baza de malt bine…

Review Overview

Gust - 8.4
Aroma - 8.7
Aspect - 8
Aftertaste (Postgust) - 8.3

8.4

Delicioasa!

Summary : Stil: Porter, Alcool: 5,7%

User Rating: 4.67 ( 3 votes)
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

3 comments

  1. Abia astept sa o deschid!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com