Home / Arhiva cu Bere / Capra Noastră Albă (1)

Capra Noastră Albă (1)

Mândria Moldovei în materie de bere artizanală a ajuns și la București. Eh, știu a ajuns de cateva luni la București, dar abia acum a ajuns la noi la Universitate, asta contează.

Începem cu Capra Noastră Albă, o witbier clasică și vedem apoi dacă e cazul consumăm caracterele si pentru celelalte din porotofoliu.

În pahar e galben tulbure cu un guler bogat de spuma albă si densă. Miroase a cereale cu puțin coriandru si drojdie. Corp mediu, acidulată cum trebuie.

Gust amărui cu multe cereale, note de lămăie, cuișoare și miere poliflora.

La final o livrează amăreală agresivă de pulpa de grapefruit și ceva condimente puțin picante.

Un pic cam dură pentru stilul acesta, zic eu, dar nu e rea. Good job!

In București am vazut-o la 100 de beri, dar și pe berero.ro. Cheers!

Mândria Moldovei în materie de bere artizanală a ajuns și la București. Eh, știu a ajuns de cateva luni la București, dar abia acum a ajuns la noi la Universitate, asta contează. Începem cu Capra Noastră Albă, o witbier clasică și vedem apoi dacă e cazul consumăm caracterele si pentru celelalte din porotofoliu. În pahar e galben tulbure cu un guler bogat de spuma albă si densă. Miroase a cereale cu puțin coriandru si drojdie. Corp mediu, acidulată cum trebuie. Gust amărui cu multe cereale, note de lămăie, cuișoare și miere poliflora. La final o livrează amăreală agresivă de pulpa de…

Review Overview

Gust - 7.4
Aroma - 7
Aspect - 7.6
Aftertaste (Postgust) - 5.8

7

Ok

Summary : Stil: Witbier, Alcool: 6,5%

User Rating: Be the first one !
 

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com