Home / Motive / Ce-am băut la Bucharest Craft Beer Festival 2017

Ce-am băut la Bucharest Craft Beer Festival 2017

Dacă ați fost acolo, nu mai e nevoie sa vă spun eu cum a fost, dacă n-ați fost… nu mai contează.

Cateva lucruri de reținut avem totuși:

Primul ar fi ca Hop Hooligans și-au scos “drafturile” și le-au trantit pe masă ca să înțeleagă toată lumea că au gânduri serioase. Oamenii nu se joacă de-a berea, au fost acolo cu 9 (sau 10) beri diferite și e lucru mare pentru o afacere care n-are nici măcar un an vechime. Restul… mai modest, cam dansul păunului a fost pe la celelalte standuri.

De remarcat și că Perfektum s-a hotărât să se joace cu băieții mari și asta e foarte bine. De asemenea, un mare bravo pentru curajul celor de la Cazino Craft, asta e atitudinea! Anul viitor astept și desprinderea Bereta TM de fusta celor de la GZ.

Ground Zero a venit cu un nou Brand, foarte interesant! E de urmarit ce vor face cu berea Deranj, poate mai mult Horeca? Poate intrare in supermarketuri? Vedem, e bine ca iși dezvoltă afacerea cu bere artizanală.

Am găsit și ceva beri noi, best of show din punctul meu de vedere a fost Nutbusters Smoothie IPA de la Hop Hooligans/Bereta.

Mă declar mai multumit decat anul trecut, dar, așa cum zice și Catalin, ar fi bine sa vedem și prezențe internaționale mai serioase. Știu, e greu sa convingi un producător serios cu o audiență așa mică, dar cred ca se poate ocupa cineva să aducă și câteva keg-uri de la Stone Berlin (de exemplu).

In fine, Bucharest Craft Beer Fest e o idee foarte bună, dar nu poate să crească fără noi, consumatorii. Think about it. Hai, noroc!


2 comments

  1. La Oktoberfest se plateste intrarea ?

  2. Din cate stiu nu se plateste intrarea insa daca vrei sa stai jos iti trebuie in majoritatea cazurilor sa faci o rezervare cu foarte mult timp inainte. Preturi de la 10 euro in sus pentru un loc rezervat.

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com