Home / Arhiva cu Bere / Citra, final de efect

Citra, final de efect

citra_oakhamCitra este o bere artizanala care foloseste un singur tip de hamei, de la care imprumuta si numele.

Hameiul Citra este recunoscut pentru aroma puternica, citrica cu note florale. Mi-a placut ideea si am cumparat-o fara ezitare.

In pahar e galben pai, un pic tulbure cu spuma medie care nu ramane prea mult la vedere. Aroma care te intampina e de grapefruit si cimbru, foarte originala.

La inceput am fost coplesit de gustul dat de hamei si am fost tentat sa zic ca e foarte amara, insa lucrurile nu stau chiar asa. E chiar foarte racoritoare, incepe lejer cu citrice si gust floral si abia la final devine ceva mai aspra si mai amara.

Lasa in urma o senzatie foarte placuta, papilele raman imbracate in arome fine de fructe si flori, e cu siguranta un “aftertaste” de 5 stele.

In Bucuresti am gasit Citra la The Real Beer Shop. Hai, noroc!

Citra este o bere artizanala care foloseste un singur tip de hamei, de la care imprumuta si numele. Hameiul Citra este recunoscut pentru aroma puternica, citrica cu note florale. Mi-a placut ideea si am cumparat-o fara ezitare. In pahar e galben pai, un pic tulbure cu spuma medie care nu ramane prea mult la vedere. Aroma care te intampina e de grapefruit si cimbru, foarte originala. La inceput am fost coplesit de gustul dat de hamei si am fost tentat sa zic ca e foarte amara, insa lucrurile nu stau chiar asa. E chiar foarte racoritoare, incepe lejer cu citrice si gust floral si…

Review Overview

Gust
Aroma
Culoare
Aftertaste

O bere buna!

Summary : Tip: American Pale Ale, Alcool: 4,4%

User Rating: Be the first one !
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

2 comments

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com