Home / Arhiva cu Bere / Ebulum, bere neagra cu fructe de soc

Ebulum, bere neagra cu fructe de soc

ebulumEbulum este o bere scotiana inspirata de o reteta traditionala ale carei ingrediente se regasesc in obiceiurile Celtilor de acum sute de ani.

In pahar e neagra cu spuma putina care dispare complet in cateva secunde. Slab acidulata, corp destul de cremos.

N-am prea multa experienta cu fructele de soc si nu pot sa spun ca am identificat ceva special la capitolul aroma. Seamana cu cea de la stout, am simtit malt prajit, ciocolata amara si ceva fructe rosii.

Gustul e siropos, nu foarte dens. Predomina maltul cu note de cafea, dar are doze sanatoase de fructe pe care le-am catalogat ca fiind de soc, desi, cum spuneam, habar n-am ce gust au.

Finalul e sec, dar cu o amareala placuta, demna de o bere care se respecta. O experienta buna, o sa mai beau Ebulum.

Eu o am de la Beeracademy.ro (6,15 lei), dar daca nu vreti s-o beti acasa, cred ca o gasiti la Pub-urile de bere din Bucuresti si nu numai. Hai, noroc!

Ebulum este o bere scotiana inspirata de o reteta traditionala ale carei ingrediente se regasesc in obiceiurile Celtilor de acum sute de ani. In pahar e neagra cu spuma putina care dispare complet in cateva secunde. Slab acidulata, corp destul de cremos. N-am prea multa experienta cu fructele de soc si nu pot sa spun ca am identificat ceva special la capitolul aroma. Seamana cu cea de la stout, am simtit malt prajit, ciocolata amara si ceva fructe rosii. Gustul e siropos, nu foarte dens. Predomina maltul cu note de cafea, dar are doze sanatoase de fructe pe care le-am catalogat ca fiind de soc, desi,…

Review Overview

Gust
Aroma
Aspect
Aftertaste (Final)

O bere buna

Summary : Tip: Black Ale (Gruit), Alcool: 6,5%,

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com