Home / Arhiva cu Bere / Bem pentru tine: Fuller’s London Porter

Bem pentru tine: Fuller’s London Porter

london porter

london porter

Nici nu stiu de ce am ignorat berea asta pana acum, a fost printre primele beri de import pe care le-am baut.

Mi-am adus aminte de ea cand cineva a propus-o la sectiunea Bem Pentru Tine. Asa ca, draga Eduard, am baut (din nou) pentru tine Fuller’s London Porter si situatia sta cam asa:

In pahar e neagra cu spuma cat trebuie. Miroase bine si te indeamna sa bei cu entuziasm. Simti cafea, seminte prajite si putin zahar nerafinat.

Cand am turnat-o parea mai vascoasa, dar e lejera, racoritoare. E dulce-amaruie cu multa cacao, ciocolata amara, malt prajit si note de stafide.

Spre final simti si ceva alune coapte si ramai pe limba cu o amareala seaca, demna de o bere de calitate.

Concluzia: Eduard, multumim pentru propunere, daca vrei sa incerci un porter bun si usor accesibil, berea asta e perfecta! Eu am luat-o de la Auchan, 9 lei. Hai, noroc!

Nici nu stiu de ce am ignorat berea asta pana acum, a fost printre primele beri de import pe care le-am baut. Mi-am adus aminte de ea cand cineva a propus-o la sectiunea Bem Pentru Tine. Asa ca, draga Eduard, am baut (din nou) pentru tine Fuller's London Porter si situatia sta cam asa: In pahar e neagra cu spuma cat trebuie. Miroase bine si te indeamna sa bei cu entuziasm. Simti cafea, seminte prajite si putin zahar nerafinat. Cand am turnat-o parea mai vascoasa, dar e lejera, racoritoare. E dulce-amaruie cu multa cacao,…

Review Overview

Gust - 8.3
Aroma - 7.8
Aspect - 7.5
Aftertaste - 8

7.9

O bere buna!

Summary : Tip: Porter, Alcool: 5,4%

User Rating: 4.38 ( 3 votes)

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com