Home / Arhiva cu Bere / Glarus Special English Ale, bere artizanala bulgareasca

Glarus Special English Ale, bere artizanala bulgareasca

glarus_english_aleIn timp ce noi luam credite ca sa facem inca un fel de lager, Bulgarii au trecut la treburi mai serioase.

Glarus Craft Brewing e o fabrica de bere artizanala din Bulgaria care are in portofoliu trei tipuri de ale, English Bitter, IPA si Brown Porter.

Azi discutam despre prima, Glarus Special English Ale.

Am primt-o cadou si mi-a placut ambalajul, arata oarecum profi. In pahar e chilimbarie fara spuma, aproape plata.

Miros de malt si caramel cu note flarale, usor artificial, dar placut. Gustul e dulceag, apos cu mult malt caramelizat si un pic de vanilie. Amareala e aproape inexistenta. Plictisitoare, fara nuante, de la inceput pana la final. Exces de caramel.

Nu e cine stie ce, dar primeste puncte bonus pentru efort. Abia astept sa gust si celelalte beri din portofoliul lor. Hai, noroc!

In timp ce noi luam credite ca sa facem inca un fel de lager, Bulgarii au trecut la treburi mai serioase. Glarus Craft Brewing e o fabrica de bere artizanala din Bulgaria care are in portofoliu trei tipuri de ale, English Bitter, IPA si Brown Porter. Azi discutam despre prima, Glarus Special English Ale. Am primt-o cadou si mi-a placut ambalajul, arata oarecum profi. In pahar e chilimbarie fara spuma, aproape plata. Miros de malt si caramel cu note flarale, usor artificial, dar placut. Gustul e dulceag, apos cu mult malt caramelizat si un pic de vanilie. Amareala e aproape inexistenta. Plictisitoare, fara nuante, de…

Review Overview

Gust
Aroma
Aspect
Aftertaste (Final)

Ok

Summary : Tip: English Bitter, Alcool: 4,6%

User Rating: Be the first one !

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com