Home / Arhiva cu Bere / Ground Zero Angel Piss Gose

Ground Zero Angel Piss Gose

Dacă nu mă înșel, Angel Piss este prima bere romănească de tip Gose (stil de bere germană). Salut inițiativa.

Berea vine intr-o eticheta total diferită de stilul grafic obișnuit al Ground Zero. Numele e… interesant. Îmi imaginez un “copywriter” de 14 ani care acum zâmbește satisfăcut.

In pahar e galben tulbure cu un guler temporar de spumă efervescentă. Miroase destul de bine, simti coajă de lamâie, drojdie și cereale. E puternic acidulată.

Gust acrișor, ierburi aromatice, castravete, corcoduse. Final cu o urmă vagă de amăreală și coriandru. O gose clasică fără prea multe pretenții, dar bine făcută.

E bună pentru inițiere in beri acre. Eu am luat-o de la berero.ro 

Dacă nu mă înșel, Angel Piss este prima bere romănească de tip Gose (stil de bere germană). Salut inițiativa. Berea vine intr-o eticheta total diferită de stilul grafic obișnuit al Ground Zero. Numele e... interesant. Îmi imaginez un "copywriter" de 14 ani care acum zâmbește satisfăcut. In pahar e galben tulbure cu un guler temporar de spumă efervescentă. Miroase destul de bine, simti coajă de lamâie, drojdie și cereale. E puternic acidulată. Gust acrișor, ierburi aromatice, castravete, corcoduse. Final cu o urmă vagă de amăreală și coriandru. O gose clasică fără prea multe pretenții, dar bine făcută. E bună pentru…

Review Overview

Gust - 7.5
Aroma - 7.4
Aspect - 7.3
Aftertaste (Postgust) - 7.3

7.4

Bună

Summary : Stil: Gose, Alcool: 5%

User Rating: Be the first one !

 

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com