Home / Unde mai bem bere / Bucuresti / Ground Zero Bar

Ground Zero Bar

Baietii de la Ground Zero au poftit la ceva mai central si acum au bar.

Barul lor e un fel de simbioza intre un bistro si robinetele lor de bere draft. Practic sunt doua localuri intr-unul singur. La intrare scrie Bautyfood, iar inauntru incepe sa apara si sigla berarilor.

Nu e mult spatiu, dar e bine aranjat si exista chiar si o mica terasa cu 3-4 mese.

La draft gasesti berile lor (+ un “guest”), iar la sticla/cutie multe artizanale de calitate. Treburi serioase de la Oskar Blues, De Molen, Evil Twin sau Westbrook. Not bad! Berea Ground Zero c0sta in jur de 10-12 lei, iar berile de import 20-25, in medie.

Mancarea celor de la Beautyfood e delicioasa, vine repede si are preturi decente. (Au tort de clatite!)

Singura ciudatenie e ca daca vrei ceva de mancare sau orice altceva in afara de bere artizanala, vine o fata sa ia comanda. Daca vrei un pahar de Ground Zero trebuie sa chemi pe altcineva si la final primesti doua note. In fine, n-a fost o problema, doar putin bizar.

Ground Zero Bar
Adresa: Strada Jean Louis Calderon Nr. 34.
Telefon: 0759 030 609

Baietii de la Ground Zero au poftit la ceva mai central si acum au bar. Barul lor e un fel de simbioza intre un bistro si robinetele lor de bere draft. Practic sunt doua localuri intr-unul singur. La intrare scrie Bautyfood, iar inauntru incepe sa apara si sigla berarilor. Nu e mult spatiu, dar e bine aranjat si exista chiar si o mica terasa cu 3-4 mese. La draft gasesti berile lor (+ un "guest"), iar la sticla/cutie multe artizanale de calitate. Treburi serioase de la Oskar Blues, De Molen, Evil Twin sau Westbrook. Not bad! Berea Ground Zero c0sta in…

Review Overview

Oferta de bere
Mancare
Ambianta
Locatie

E de mers

Summary : Ground Zero Bar (Bucuresti)

User Rating: 3.18 ( 3 votes)

 

 

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com