Home / Arhiva cu Bere / Ground Zero Split the Pot

Ground Zero Split the Pot

Split The PotSplit the Pot, cea mai noua creatie a românilor la Ground Zero se introduce ca fiind o IPA in stil New England, la fel ca Juicebag. Sa vedem ce-a iesit.

Auriu-tulbure in pahar cu un guler ideal de spuma care rezista bine.

Miroase intens a fructe tropicale, mai ales mango si ananas, dar simti si ceva piersica si hamei. Bine de tot pana aici.

Corp mediu, gust intens, fructat cu note de hamei rasinos, guma turbo, nectarine si putin grapefruit pe final.

Amareala este bine tinuta in frau, totul in echilibru.

O bere foarte placuta, usor de baut dar care n-a prea iesit in stil New England.  Acestea fiind spuse, pentru ca mi-a placut, am decis s-o punctez ca pe o IPA standard. Eu am comandat-o de la Berero.ro.

Split the Pot, cea mai noua creatie a românilor la Ground Zero se introduce ca fiind o IPA in stil New England, la fel ca Juicebag. Sa vedem ce-a iesit. Auriu-tulbure in pahar cu un guler ideal de spuma care rezista bine. Miroase intens a fructe tropicale, mai ales mango si ananas, dar simti si ceva piersica si hamei. Bine de tot pana aici. Corp mediu, gust intens, fructat cu note de hamei rasinos, guma turbo, nectarine si putin grapefruit pe final. Amareala este bine tinuta in frau, totul in echilibru. O bere foarte placuta, usor de baut dar care n-a prea…

Review Overview

Gust - 7.8
Aroma - 8.3
Aspect - 7
Aftertaste (Postgust) - 7.5

7.7

Not bad, Not bad

Summary : Stil: IPA (wannabe NE-IPA), Alcool: 7%

User Rating: 3.9 ( 1 votes)

One comment

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com