Home / Arhiva cu Bere / Hop Hooligans Fist Fight

Hop Hooligans Fist Fight

Fist FightValul de bere românească nouă continuă sa ne lovească si în aprilie. Azi am incercat Fist Fight de la Hop Hooligans.

In pahar e portocalie, tulbure, putin murdara cu un guler masiv de spuma aerata.

Miroase proaspat, hamei ierbos, note florale (regina noptii), putin polen si o urma vaga de drojdie.

Gust amarui, nu foarte consistent, Simti paine coapta, grapefruit,  putina piersica aproape alterata si note de muguri de pin cu un strop de lamaie.

Finalul e aromat, dominat de hamei, dar nu excesiv de amar.

Nu e o bere foarte complexa, dar e sanatoasa. Imi aduce aminte de o IPA americana fara pretentii dar care cateodata e exact ce mi trebuie.

Cred ca au obtinut ce si au propus, o bere lejera de vara cu proprietati de IPA originala. Merge foarte bine cu o felie de pizza. Cheers!

Valul de bere românească nouă continuă sa ne lovească si în aprilie. Azi am incercat Fist Fight de la Hop Hooligans. In pahar e portocalie, tulbure, putin murdara cu un guler masiv de spuma aerata. Miroase proaspat, hamei ierbos, note florale (regina noptii), putin polen si o urma vaga de drojdie. Gust amarui, nu foarte consistent, Simti paine coapta, grapefruit,  putina piersica aproape alterata si note de muguri de pin cu un strop de lamaie. Finalul e aromat, dominat de hamei, dar nu excesiv de amar. Nu e o bere foarte complexa, dar e sanatoasa. Imi aduce aminte de o IPA…

Review Overview

Aroma - 8.3
Gust - 7.4
Aspect - 7.3
Aftertaste (Postgust) - 7.7

7.7

Buna

Summary : Stil: Session IPA, Alcool: 4,5%

User Rating: 3.7 ( 4 votes)

 

 

One comment

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com