Home / Arhiva cu Bere / Hop Hooligans – Melting Pot

Hop Hooligans – Melting Pot

Hop Hooligans - Melting PotAzi vorbim despre a treia bere românească care are cuvantul “pot” in denumire. Melting Pot de la Hop Hooligans.

E o bere in stilul Barley Wine si are 12,5% alcool. Sa vedem ce stie.

In pahar e bruna cu un guler decent de spuma cafenie. Miroase dulce; simti smochine confiate, flori de camp uscate si ceva hamei. Nu-i rau deloc.

Corp fin, corect acidulata.

Asa cum ma asteptam, e destul de dulce, un pic astringentă cu mult malt caramelizat, note de gogosi cu zahar pudra vanilat, caise confiate si lemn de butoi.

In mod absolut placut, dar si surprinzator, la final intra in actiune o doza aromata de hamei care, din punctul meu de vedere, imbunatateste mult berea asta.

Alcool-ul este prezent la datorie, dar pentru o bere de 12,5%, e destul de timid. Not bad, guys, not bad!

Azi vorbim despre a treia bere românească care are cuvantul "pot" in denumire. Melting Pot de la Hop Hooligans. E o bere in stilul Barley Wine si are 12,5% alcool. Sa vedem ce stie. In pahar e bruna cu un guler decent de spuma cafenie. Miroase dulce; simti smochine confiate, flori de camp uscate si ceva hamei. Nu-i rau deloc. Corp fin, corect acidulata. Asa cum ma asteptam, e destul de dulce, un pic astringentă cu mult malt caramelizat, note de gogosi cu zahar pudra vanilat, caise confiate si lemn de butoi. In mod absolut placut, dar si surprinzator, la final…

Review Overview

Gust - 7.6
Aroma - 7.8
Aspect - 7.8
Aftertaste (Postgust) - 8.6

8

Foarte buna!

Summary : Stil: Barley Wine, Alcool: 12,5%

User Rating: 4.53 ( 3 votes)

PS: Celelalte doua beri românești cu “pot” in nume lansate anul asta sunt The Black Pot si Split the Pot. Chers!

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com