Home / Arhiva cu Bere / Hophead / Hop Hooligans – Screwed Up Rye IPA

Hophead / Hop Hooligans – Screwed Up Rye IPA

E minunat când berarii te premiază pentru că le cumperi berea cu proiecte  frumoase. Ar fi putut pur și simplu să facă mai multă bere din cea pe care o cumperi deja.

Screwed Up e o colaborare intre Hophead (Cluj) și Hop Hooligans (București). Se prezintă ca o IPA cu secară trecută prin trei sesiuni de dry-hopping.

In pahar e chihlimbarie și formează un guler bogat de spumă fină.

Miroase a hamei fructat, dar simti și ceva fructe tropicale cu puțină drojdie.

Gust amarui cu multe cereale, dar un profil usor distinct. Poate ca din cauza ca are secară (rye).  Simti hamei ierbos, note de caise verzi, mere și puțină miere polifloră. O IPA foarte placută și usor de baut.

La final, amăreala se mai domoleste și o dulceata cu iz de paie de grau intră în actiune. Foarte

E minunat când berarii te premiază pentru că le cumperi berea cu proiecte  frumoase. Ar fi putut pur și simplu să facă mai multă bere din cea pe care o cumperi deja. Screwed Up e o colaborare intre Hophead (Cluj) și Hop Hooligans (București). Se prezintă ca o IPA cu secară trecută prin trei sesiuni de dry-hopping. In pahar e chihlimbarie și formează un guler bogat de spumă fină. Miroase a hamei fructat, dar simti și ceva fructe tropicale cu puțină drojdie. Gust amarui cu multe cereale, dar un profil usor distinct. Poate ca din cauza ca are secară (rye).  Simti…

Review Overview

Gust - 8.3
Aroma - 7.7
Aspect - 8
Aftertaste (Postgust) - 8.2

8.1

Foarte bună

Summary : Stuil: IPA, Alcool:

User Rating: Be the first one !

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com