Home / Arhiva cu Bere / HopHead Little D

HopHead Little D

Hophead, unul dintre cei mai cool producători de bere de pe la noi, a scos din pălărie o NEIPA, Little D.

Ce inseamna NEIPA (New-England IPA)? Inseamna o bere care e mai mult suc de hamei, o IPA-uri tulbure, suculentă, fructată, cremoasă şi nu foarte amară. Sa vedem cum a ieșit la Cluj.

În pahar e auriu tulbure cu un guler consistent de spumă albă. Miroase absolut minunat, hamei rășinos, piersici, portocale și un iz de drojdie. Corp mediu, perfect acidulată.

Gust dulce-amarui tipic, plin de note de fructe tropicale, echilibrat cu malț dulceag. Nu foarte intens și foarte ușor de băut.

Finalul este aproape neutru, dar scoate amăreala un pic mai în față, exact cât să nu uiți că bei bere. Berea asta e că o salată de fructe.

E un pic mai apoasă decât alte beri în stilul acesta, dar nu mă plang, e ca o NEIPA de vară. Cheers!

Hophead, unul dintre cei mai cool producători de bere de pe la noi, a scos din pălărie o NEIPA, Little D. Ce inseamna NEIPA (New-England IPA)? Inseamna o bere care e mai mult suc de hamei, o IPA-uri tulbure, suculentă, fructată, cremoasă şi nu foarte amară. Sa vedem cum a ieșit la Cluj. În pahar e auriu tulbure cu un guler consistent de spumă albă. Miroase absolut minunat, hamei rășinos, piersici, portocale și un iz de drojdie. Corp mediu, perfect acidulată. Gust dulce-amarui tipic, plin de note de fructe tropicale, echilibrat cu malț dulceag. Nu foarte intens și foarte ușor de băut. Finalul…

Review Overview

Gust - 8
Aromă - 8.4
Aspect / Corp - 7.4
Aftertaste - 7.6

7.9

Foarte bună!

Summary : Stil: NEIPA, Alcool 5,1%

User Rating: Be the first one !
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com