Home / Arhiva cu Bere / Hora Unirii

Hora Unirii

De la Galați sosește Hora Unirii, o “bere Românească Premium” relansată recent de Martens.

Pe eticheta are 3 medalii care de fapt nu sunt premii, sunt un fel de garanții de calitate. Prima e “Traditie Binecuvântată”, apoi avem “Tradiție și Calitate”, iar pe ultima scrie “Triumful Luminii”. Banuiesc că e de bine.

In pahar e aurie, ușor tulbure cu un guler corect de spuma albă.

Miroase ca un pilsner industrial, cereale, putin carton umed si o urmă de diacetil. Corp mediu, acidulată corespunzator.

Gust dulciu cu multe cereale (zeama de arpacaș). Spre final simti și o ușoară amareală generică și note slabe de ierburi.

Ce să zic… nimic deosebit. Am găsit-o pe la Auchan în caz că vă roade curiozitatea și pe voi.

De la Galați sosește Hora Unirii, o "bere Românească Premium" relansată recent de Martens. Pe eticheta are 3 medalii care de fapt nu sunt premii, sunt un fel de garanții de calitate. Prima e "Traditie Binecuvântată", apoi avem "Tradiție și Calitate", iar pe ultima scrie "Triumful Luminii". Banuiesc că e de bine. In pahar e aurie, ușor tulbure cu un guler corect de spuma albă. Miroase ca un pilsner industrial, cereale, putin carton umed si o urmă de diacetil. Corp mediu, acidulată corespunzator. Gust dulciu cu multe cereale (zeama de arpacaș). Spre final simti și o ușoară amareală generică și note slabe…

Review Overview

Gust - 5.9
Aroma - 4.8
Aspect - 6.4
Aftertaste (Postgust) - 6.2

5.8

Meh

Summary : Stil: Pilsner, Alcool: 5,6%

User Rating: Be the first one !

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com