Home / Arhiva cu Bere / Inferno, barbateasca, dar sensibila

Inferno, barbateasca, dar sensibila

inferno_oakhamInferno de la Oakham Ales e una dintre cele mai bune beri pe care le-am baut in ultima vreme. E chiar foarte aproape sa intre in top 10, ma mai gandesc dupa ce mai beau o sticla.

Eticheta nu e cine stie ce, dar atrage atentia. Culoarea e de blonda banala si ai impresia ca e o bere oarecare pana cand bagi nasul in pahar. Atunci se schimba tot.

Aroma e cat se poate de placuta, hamei cu note florale dulci, ca si cum ai pune un buchet de flori proaspat culese intr-un pahar cu bere rece.

Nici gustul nu m-a dezamagit, usor, floral, cu fructe si miere, dar nu foarte dulce.  La final, chiar cand te astepti sa scoata un buretel si sa-si pudreze nasul, te loveste cu hamei amar si racoros. Super senzatie!

O bere pe gustul meu, as bea Inferno toata vara. In Bucuresti gasit-o la The Real Beer Shop, dar parca ca o au si la Beer O’Clock. Hai Noroc!

Inferno de la Oakham Ales e una dintre cele mai bune beri pe care le-am baut in ultima vreme. E chiar foarte aproape sa intre in top 10, ma mai gandesc dupa ce mai beau o sticla. Eticheta nu e cine stie ce, dar atrage atentia. Culoarea e de blonda banala si ai impresia ca e o bere oarecare pana cand bagi nasul in pahar. Atunci se schimba tot. Aroma e cat se poate de placuta, hamei cu note florale dulci, ca si cum ai pune un buchet de flori proaspat culese intr-un pahar cu bere rece. Nici gustul nu m-a dezamagit,…

Review Overview

Gust
Aroma
Culoare
Aftertaste

O bere buna!

Summary : Tip: Golden Ale, Alcool: 4,4%

User Rating: Be the first one !
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com