Home / Arhiva cu Bere / Neumarkt 3, n-ai motive sa o bei

Neumarkt 3, n-ai motive sa o bei

neumarkt3La cererea publicului am testat noua bere de la Neumarkt.

Ca sa stabilim de la inceput, nu sunt fan Neumarkt, dar varianta standard e o bere pe care o respect pentru ca, desi nu are cine stie ce complexitate, livreaza ce promite, gust puternic si amarui.

Asa, acum sa revenim la Neumarkt 3, berea cu trei tipuri de malt si 3 de hamei.

In pahar arata ca orice alt plisner de duzina, gulerul de spuma e la locul lui si culoarea respecta normele.

Miroase a malt standard si ceva fructe acre, nimic deosebit. Gust domol, mai mult dulce decat amarui.

Simti cerealele (inclusiv porumb) si poate un pic de acreala de lamaie, dar nu se intampla prea multe cand bei berea asta. Parca e indoita cu apa.

Finalul livreaza putina amareala, dar e nesatisfacatoare si ramai cu o dulceata dubioasa pe limba. O bere fara rost.

Sincer sa fiu, daca aveti de gand sa beti Neumarkt, mai bine beti varianta normala. Hai, noroc!

La cererea publicului am testat noua bere de la Neumarkt. Ca sa stabilim de la inceput, nu sunt fan Neumarkt, dar varianta standard e o bere pe care o respect pentru ca, desi nu are cine stie ce complexitate, livreaza ce promite, gust puternic si amarui. Asa, acum sa revenim la Neumarkt 3, berea cu trei tipuri de malt si 3 de hamei. In pahar arata ca orice alt plisner de duzina, gulerul de spuma e la locul lui si culoarea respecta normele. Miroase a malt standard si ceva fructe acre, nimic deosebit. Gust domol, mai mult dulce decat amarui. Simti cerealele (inclusiv porumb) si…

Review Overview

Gust - 4.2
Aroma - 3.5
Aspect - 5.8
Aftertaste - 4

4.4

Slaba

Summary : Tip: Pilsner, Alcool 4,3%

User Rating: 1.48 ( 2 votes)

 

 

2 comments

  1. Pacat de aceasta bere Neumarkt. Era una din putinele beri bune din Romania. Spun ca “era” pentru ca acum e o bere “ieftina” si practic nu se mai poate consuma de rea ce este. Si asta e de cateva luni bune. Am crezut ca e din cauza expunerii la caldura dar am ajuns la concluzia ca de fapt berea nu mai e buna din fabricatie. Ultimele trei achizitii de bere Neumarkt au fost un esec si a trebuit sa arunc berea in loc sa o consum. A trebuit sa cumpar de trei ori la rand aceasta bere sa ma conving ca de fapt chiar nu mai e buna. Daca adaugam la acest fapt si reclama ce-l are ca protagonist pe Doroftei chiar m-ati convins sa nu mai consum aceasta bere. Nu pot asocia o bere buna cu Doroftei. Ma opresc aici. Poate nu intereseaza pe nimeni opinia mea dar luati-o ca pe o parere de rau ca a mai disparut o bere buna din Romania. Deja m-am orientat spre alta marca de bere care chiar e buna. Cel putin deocamdata.

    • cristian b care?
      admin daca se poate un top al berilor ieftine din romania.
      nu toata lumea isi permite financiar sa bea beri scumpe,traim in romania…

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com