Home / Arhiva cu Bere / Norfolk Bitter de la Marks & Spencer

Norfolk Bitter de la Marks & Spencer

93825E92-0D82-49E4-920A-6DE16B7AC4B6In caz ca nu stiati, Marks & Spencer opereaza o zona de supermarket in magazinele lor, asa ca printre camasi si pantofi am gasit si o bere englezeasca.

Se numeste Norfolk Bitter, e artizanala si maturata in sticla.

In pahar e aramie si formeaza un guler bogat de spuma galbuie. Mirosul e un pic acru cu iz de corcoduse verzi, dar si cu malt si putin hamei. Ok pana aici.

E apoasa, dar nu exagerat, in “normele englezesti”. Corp oarecum catifelat.

Gust dulceag la inceput cu mult malt caramelizat si note de piersica. O adiere seaca de amareala de hamei intra in actiune spre final.

Toata distractia se stinge intr-o nota dulce amaruie cu tenta florala un pic ciudata. Nu-i rea pentru o bere englezeasca de tip “bitter“.

16 lei la Marks & Spencer din Megamall (Bucuresti). Hai, noroc!

In caz ca nu stiati, Marks & Spencer opereaza o zona de supermarket in magazinele lor, asa ca printre camasi si pantofi am gasit si o bere englezeasca. Se numeste Norfolk Bitter, e artizanala si maturata in sticla. In pahar e aramie si formeaza un guler bogat de spuma galbuie. Mirosul e un pic acru cu iz de corcoduse verzi, dar si cu malt si putin hamei. Ok pana aici. E apoasa, dar nu exagerat, in "normele englezesti". Corp oarecum catifelat. Gust dulceag la inceput cu mult malt caramelizat si note de piersica. O adiere seaca de amareala de hamei intra in…

Review Overview

Gust - 7.5
Aroma - 7.2
Aftertaste (Postgust) - 6.6
Aspect - 7.8

7.3

Decenta

Summary : Tip: English Bitter, Alcool: 4,5%

User Rating: Be the first one !
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com