Home / Arhiva cu Bere / One Beer Later Drink Different American IPA

One Beer Later Drink Different American IPA

Am încercat o bere noua de la Buzău, Drink Different IPA by One Beer Later.

Am fost surprins că am găsit-o într-un hipermarket (Auchan, dar și că era la frigider. Are o etichetă sugestivă cu Steve Jobs și culorile Apple de odinioară. Not bad.

În pahar e auriu tulbure cu un guler masiv de spumă albă care rămăne prezentă intr-un mod absolut nefiresc. Genul acela de spumă pe care trebuie s-o scoți cu lingura din pahar ca să scapi de ea și să poți să bei berea.

Miroase interesant. Simți cereale, hamei, note florale și puțină drojdie.

Gust ușor amărui, doza mare de cereale dulci, note de porumb fiert și piersici. Amăreală de hamei e prezentă, dar aproape că dispare in post gust.

Din ce am mai băut eu până acum, și am baut  câte ceva ceva, nu prea seamană cu o American IPA. Poate o pale ale mai ciudată.

Eu am gasit-o la Auchan (București), dar cred că o mai eu și la Berero.ro.

Am încercat o bere noua de la Buzău, Drink Different IPA by One Beer Later. Am fost surprins că am găsit-o într-un hipermarket (Auchan, dar și că era la frigider. Are o etichetă sugestivă cu Steve Jobs și culorile Apple de odinioară. Not bad. În pahar e auriu tulbure cu un guler masiv de spumă albă care rămăne prezentă intr-un mod absolut nefiresc. Genul acela de spumă pe care trebuie s-o scoți cu lingura din pahar ca să scapi de ea și să poți să bei berea. Miroase interesant. Simți cereale, hamei, note florale și puțină drojdie. Gust ușor amărui,…

Review Overview

Gust - 6.1
Aromă - 7.3
Aspect / Corp - 5.4
Aftertaste - 6.8

6.4

Slabă

Summary : Stil: IPA, Alcool 4,5%

User Rating: Be the first one !
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com