Home / Arhiva cu Bere / One Beer Later – Wooow Stout (bere nouă de la Buzău)
One Beer Later

One Beer Later – Wooow Stout (bere nouă de la Buzău)

Pe final de an avem vești bune, o nouă fabrică de bere artizanală s-a deschis la Buzău! Da, ați citit bine, buzoienii intră pe hartă cu One Beer Later.

Prima bere de la ei care ajuns și la noi este WooW American Stout.

Eticheta frumoasă cu Salvador Dali, sticla de 330ml cu…atenție… capac personalizat. Investiție serioasă.

In pahar e neagră cu un guler consistent de spumă cafenie. Miroase a malț prăjit bine, praf de roșcove cu puțină drojdie si ceva semințe de floarea soarelui.

Corp mediu, acidulată cum trebuie.

Gust dulce amărui cu multe cereale prăjite un pic prea tare, dulceață de lactoză, note de alune de padure, cafea rece și o amăreală destul de agresivă la final. Alcool-ul se simte mai mult decăt trebuie pentru stilul acesta de bere.

Rămâi cu o senzație destul de neplacută de cereale arse pe limbă.

O bere aproape reusită, pentru lot-ul 1 e bine. Poate mai umblă puțin la dozele de chocolate malt și roasted barley.

Ce să zic, bun venit, domnilor (sau doamnelor)! Cu prima ocazie vă fac o vizită. Berea o găsiți deja pe berero.ro, iar pagina lor de facebook e aici.

Pe final de an avem vești bune, o nouă fabrică de bere artizanală s-a deschis la Buzău! Da, ați citit bine, buzoienii intră pe hartă cu One Beer Later. Prima bere de la ei care ajuns și la noi este WooW American Stout. Eticheta frumoasă cu Salvador Dali, sticla de 330ml cu...atenție... capac personalizat. Investiție serioasă. In pahar e neagră cu un guler consistent de spumă cafenie. Miroase a malț prăjit bine, praf de roșcove cu puțină drojdie si ceva semințe de floarea soarelui. Corp mediu, acidulată cum trebuie. Gust dulce amărui cu multe cereale prăjite un pic prea tare,…

Review Overview

Gust - 7
Aroma - 6.8
Aspect - 7.5
Aftertaste (Postgust) - 6.4

6.9

Ok

Summary : Stil: Stout, Alcool: 6,2%

User Rating: 4.7 ( 2 votes)

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com