Home / Arhiva cu Bere / Perfektum IPA

Perfektum IPA

Am avut surpriza să găsesc bere artizanală pe gustul meu  într-o ceainărie cochetă din centrul Bucurestiului, era Perfektum IPA.

Nu știu de ce am fost surprins, berea artizanală începe să apară în toate locurile populare, mai ales cafenele. Am văzut zilele trecute la Coftale (București) ca aveau bere de la Three Happy Brewers și Hop Hooligans. E foarte bine.

La ceainăria GreenTea (București) aveau Zăganu și Perfektum.

Perfektum IPA arata ok  în pahar, auriu tulbure, dar aproape fără spumă. Corp mediu, slab acidulată.

Miros proaspăt de de hamei floral, fructe tropicale și coajă de grapefruit.

Gust amarui, echilibrat, dominat de aromele hameiului cu ceva note de miez de nuca verde și miere. Final e sigilat de o amăreală fermă, dar placută.

Foarte “curată”, răcoritoare. Mi-aș fi dorit totuși să fie mai “vioaie”.

Cheers!

Am avut surpriza să găsesc bere artizanală pe gustul meu  într-o ceainărie cochetă din centrul Bucurestiului, era Perfektum IPA. Nu știu de ce am fost surprins, berea artizanală începe să apară în toate locurile populare, mai ales cafenele. Am văzut zilele trecute la Coftale (București) ca aveau bere de la Three Happy Brewers și Hop Hooligans. E foarte bine. La ceainăria GreenTea (București) aveau Zăganu și Perfektum. Perfektum IPA arata ok  în pahar, auriu tulbure, dar aproape fără spumă. Corp mediu, slab acidulată. Miros proaspăt de de hamei floral, fructe tropicale și coajă de grapefruit. Gust amarui, echilibrat, dominat de…

Review Overview

Gust - 7.3
Aromă - 8.1
Aspect / Corp - 6.6
Aftertaste - 7.5

7.4

Bună

Summary : Stil: IPA, Alcool 6%

User Rating: Be the first one !

Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

One comment

  1. CALIN DACIAN BIBE

    De obicei imi place sa torn in pahar si sedimentele, ii schimba gustu, e mult mai buna, mai aromata. E o bere mega decenta. Apropo, cand ai drumuri prin Arad, Cafeneaua Literara Joy s e plina cu artizanale romanesti. E acolo si Perfektum IPA. Cheers!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com