Home / Arhiva cu Bere / Perfektum Pale Ale, inca una artizanala din Berceni

Perfektum Pale Ale, inca una artizanala din Berceni

perfektum_pale_aleAm mai baut o bere de la Perfektum, cea mai noua micro-fabrica de bere artizanala din Bucuresti.

In pahar e aramie, tulbure cu spuma exact cat trebuie. Miroase a bere proaspata cu multa drojdie, hamei ierbos, citrice si note de paine coapta. Not bad.

In schimb, gustul mi s-a parut usor neplacut. La inceput e amaruie, cum trebuie, dar iti lasa senzatia ca cerealele folosite au fost mucegaite. Notele citrice de la hamei sunt prezente si aici. In rest… nimic deosebit.

Spre final pare chiar uleioasa si iti lasa pe limba o amareala seaca ca dupa un ceai de pelin. Nu e de evitat Perfektum Pale Ale, dar cred ca mai de lucru, o sa mai incerc si urmatoarele serii ca sa vad cum evolueaza. Am gasit-o la BereRo Store, 10 lei.

Hai, noroc si beti bere locala!

Am mai baut o bere de la Perfektum, cea mai noua micro-fabrica de bere artizanala din Bucuresti. In pahar e aramie, tulbure cu spuma exact cat trebuie. Miroase a bere proaspata cu multa drojdie, hamei ierbos, citrice si note de paine coapta. Not bad. In schimb, gustul mi s-a parut usor neplacut. La inceput e amaruie, cum trebuie, dar iti lasa senzatia ca cerealele folosite au fost mucegaite. Notele citrice de la hamei sunt prezente si aici. In rest... nimic deosebit. Spre final pare chiar uleioasa si iti lasa pe limba o amareala seaca ca dupa un ceai de pelin. Nu e de…

Review Overview

Gust - 5.9
Aroma - 7.5
Aspect - 6
Aftertaste (Postgust) - 5.5

6.2

Work in progress

Summary : Tip: Pale Ale, Alcool: 5%

User Rating: 4.35 ( 2 votes)

 

4 comments

  1. Nu este o bere pale ale. Daca ar fi fost promovata ca IPA, lua cel putin 7 :).

  2. Cea albastra 5.5 mi s-a părut bestiala, fructata dar nu exagerat. E drept, nu prea ai bitter pe retrogust, dar de desert merge :)

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com