Home / Arhiva cu Bere / Poretti 4

Poretti 4

poretti_4O alta bere italiana cu traditie, fabrica fiind pusa pe picioare in 1877, imediat dupa Craciun. Dar, ca orice lager italian industrial, e lipsita de personalitate si arome particulare. Gustul este oarecum aromat, hameiul se simte moderat, e perfect echilibrata, fara nicio extravaganta care sa iti ramana in minte.

Ma simt obligat sa fiu sincer in doua privinte: a. Poretti 3 mi s-a parut mai buna si b. Prima senzatie a fost ca beau un Zimbru, pe vremea lui Ceausescu, la beraria din Iasi.

O bere prea echilibrata si care se straduie prea mult sa fie pe placul tuturor. Excelenta in orice ocazie, merge bine cu pizza, carne alba la gratar si orice prajeala, in general. A se consuma rece (sub 10°C) si in companie serioasa (5,5% alcool poate crea situatii complexe si interesante).

Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!
O alta bere italiana cu traditie, fabrica fiind pusa pe picioare in 1877, imediat dupa Craciun. Dar, ca orice lager italian industrial, e lipsita de personalitate si arome particulare. Gustul este oarecum aromat, hameiul se simte moderat, e perfect echilibrata, fara nicio extravaganta care sa iti ramana in minte. Ma simt obligat sa fiu sincer in doua privinte: a. Poretti 3 mi s-a parut mai buna si b. Prima senzatie a fost ca beau un Zimbru, pe vremea lui Ceausescu, la beraria din Iasi. O bere prea echilibrata si care se straduie prea mult sa fie pe placul tuturor. Excelenta…

Review Overview

Gust
Aroma
Retrogust
Culoare

Pentru nostalgici

Summary : Pionieri, cu avant, inainte!

User Rating: 1.7 ( 1 votes)

One comment

  1. Mie mi se pare bere americană neacidulată (proastă, prin definiție), în care s-au turnat, ca atare, zahăr și spirt medicinal.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com