Home / Arhiva cu Bere / Punk IPA – rebela cu hamei

Punk IPA – rebela cu hamei

brewdog-punk-ipaUrmaresc berea asta de mai mult timp, dar cum abia recent am devenit mare fan hamei, mi-a scapat. Am gasit-o la Beer O’Clock si am comandat-o cu speranta in pupile.

Culoarea e aurie cu spuma timida atunci cand ajunge in pahar. Se simte ca are la baza malt, dar in centrul atentiei e hameiul. Si se da in spectacol bine de tot!

Nu stiu cum au facut, dar l-au adaugat fix cat sa nu acapareze toate celelate ingrediente si arome, dar suficient incat sa atraga fanii.

Nu e orice fel de hamei, e un hamei fructat care lasa un retrogust usor citric si pana la jumatatea paharului e greu sa te opresti. De retinut ca nu este atat de amara pe cat te-ai astepta de la o IPA, mai degraba cat o bere de tip Pale Ale.

O sa mai beau Punk IPA si sper sa testez toate berile din portofoliul berariei Brewdog. Hai Noroc!

Urmaresc berea asta de mai mult timp, dar cum abia recent am devenit mare fan hamei, mi-a scapat. Am gasit-o la Beer O'Clock si am comandat-o cu speranta in pupile. Culoarea e aurie cu spuma timida atunci cand ajunge in pahar. Se simte ca are la baza malt, dar in centrul atentiei e hameiul. Si se da in spectacol bine de tot! Nu stiu cum au facut, dar l-au adaugat fix cat sa nu acapareze toate celelate ingrediente si arome, dar suficient incat sa atraga fanii. Nu e orice fel de hamei, e un hamei fructat care lasa un retrogust…

Review Overview

Gust
Miros
Culoare
Retrogust

Excelenta!

Summary : Alcool: 5,6% Tip: IPA

User Rating: Be the first one !
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

One comment

  1. aroma fabuloasa. o bere fabuloasa.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com