Home / Arhiva cu Bere / Samuel Adams Boston Lager, berea de tranzitie

Samuel Adams Boston Lager, berea de tranzitie

samuel_adamsSamuel Adams a fost printre berile care “mi-a deschis ochii”. Am baut-o pentru prima oara acum 6-7 ani si mi-a placut instant, avea ceva din berea industriala cu care eram eu obisnuit, dar si elemente suplimentare, mai multa savoare, aroma mai placuta.

Recent am mai luat o sticla, asa, ca sa vad cum se mai prezinta.

In pahar e aramie, limpede cu guler generos de spuma, imbietoare. Miroase cam ca un lager obisnuit, dar cu o doza mai mare de hamei aromat. Activeaza instant glandele salivare.

Gust amarui, bogat, cu malt caramelizat, citrice, hamei si ceva mere coapte. Finalul e amar, simplu cu urme foarte slabe de nuca prajita.

Isi face treaba foarte bine.  Daca vrei sa faci pasul spre bere artizanala, dar inca nu te-ai hotarat 100%, atunci ar fi bine sa incepi cu Samuel Adams Boston Lager, e o bere de tranzitie excelenta. O gasiti prin hipermarketuri, 8-9 lei.

Hai, noroc!

Samuel Adams a fost printre berile care "mi-a deschis ochii". Am baut-o pentru prima oara acum 6-7 ani si mi-a placut instant, avea ceva din berea industriala cu care eram eu obisnuit, dar si elemente suplimentare, mai multa savoare, aroma mai placuta. Recent am mai luat o sticla, asa, ca sa vad cum se mai prezinta. In pahar e aramie, limpede cu guler generos de spuma, imbietoare. Miroase cam ca un lager obisnuit, dar cu o doza mai mare de hamei aromat. Activeaza instant glandele salivare. Gust amarui, bogat, cu malt caramelizat, citrice, hamei si ceva mere coapte. Finalul e amar,…

Review Overview

Gust - 8.2
Aroma - 7.5
Aspect - 8.2
Aftertaste (Postgust) - 7.3

7.8

O bere buna

Summary : Tip: Vienna Lager, Alcool: 4,9%

User Rating: 2.75 ( 2 votes)

 

3 comments

  1. Am baut-o si eu vara asta in Boston. Nu mi-a placut. :D

    Recomand Harpoon (tot din Boston)

  2. Pretul este exagerat la noi, in US costa 4 lei… De incercat Summer Ale, Belgian Session si Heaven or Helles, sunt mult mai bune.

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com