Home / Arhiva cu Bere / Green Griffin IPA, Sikaru trece la nivelul urmator

Green Griffin IPA, Sikaru trece la nivelul urmator

Sikaru Green Griffin IPAPana acum nu m-au impresionat berile de la Sikaru, dar Green Griffin IPA schimba datele problemei. Sa vedem.

In pahar e aramiu-tulbure cu un guler modest de spuma.

Miroase foarte bine. Simti hamei rasinos, citrice, piersici suculente, cereale si putina acreala. Ma declar surprins intr-un mod placut. E slab acidulata (poate prea slab acidulata).

Spre bucuria mea, e amara ca o IPA veritabila. Note slabe de muguri de pin se imbina cu citricele usor dulci  pe o baza solida de malt dens, prafos.

Amareala de calitate te insoteste de la inceput pana la final, semn ca nu s-au zgarcit cu hameiul. Pare chiar un pic picanta din cauza concentatiei mari, dar nu ma plang. Pe limba ramai cu amintirea intensa acelor 5 soiuri de hamei folosite.

Ce sa zic, fata de ce am baut pana acum de la Sikaru, berea asta e deja la nivelul urmator. E o IPA buna, poate un pic mai “murdara” decat Morning Glory, dar naturala si foarte bine facuta in stilul ei. Felicitari, Sikaru!

Pana acum nu m-au impresionat berile de la Sikaru, dar Green Griffin IPA schimba datele problemei. Sa vedem. In pahar e aramiu-tulbure cu un guler modest de spuma. Miroase foarte bine. Simti hamei rasinos, citrice, piersici suculente, cereale si putina acreala. Ma declar surprins intr-un mod placut. E slab acidulata (poate prea slab acidulata). Spre bucuria mea, e amara ca o IPA veritabila. Note slabe de muguri de pin se imbina cu citricele usor dulci  pe o baza solida de malt dens, prafos. Amareala de calitate te insoteste de la inceput pana la final, semn ca nu s-au zgarcit cu hameiul. Pare chiar un pic picanta…

Review Overview

Gust - 8
Aroma - 7.9
Aspect - 7
Aftertaste - 7.5

7.6

Buna!

Summary : Tip: IPA, Alcool: 5,8%

User Rating: 4.5 ( 1 votes)
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

One comment

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com