Home / Arhiva cu Bere / Six Years o’Clock, bere aniversara pentru cunoscatori

Six Years o’Clock, bere aniversara pentru cunoscatori

sixyearclockPrietenii de la Beer o’Clock ne-au trimis berea lor aniversara si am pus-o sub lupa imediat.

Six Years o’Clock  IPA e o colaborare intre doua micro-fabrici de bere artizanala din România. Ground Zero Si Hop Hooligans. De Ground Zero ati mai auzit (sper), despre Hop Hooligans o sa auziti din ce in ce mai mult in lunile urmatoare (revin eu cu mai multe informatii).

Numele si eticheta sunt aniversare, dar n-am timp de analiza artistica, sunt prea ocupat s-o torn in pahar.

E aramiu tulbure cu un guler modest de spuma alba. Miroase senzational, nici n-am terminat bine de turnat, ca m-a si lovit un vartej de arome care mi-au activat glandele salivare si mi-au dilatat pupilele. Simti rasina de brad, citrice, miere si putin malt dulceag, toate la intensitate maxima. Nu e foarte acidulata.

Gustul e amarui cu doza masiva de hamei. Notele slabe de fructe tropicale apar la un moment dat doar ca sa fie strivite de asprimea hameiului. La final ramai pe limba o amareala seaca asezonata cu ceva coaja de portocala. Bun, pe gustul meu.

O bere hardcore pentru bautori de bere adevarati. O puteti gasi weekend-ul acesta (7-8 mai) in Bucuresti in cele doua locatii Beer o’Clock. Cheers!

Prietenii de la Beer o'Clock ne-au trimis berea lor aniversara si am pus-o sub lupa imediat. Six Years o'Clock  IPA e o colaborare intre doua micro-fabrici de bere artizanala din România. Ground Zero Si Hop Hooligans. De Ground Zero ati mai auzit (sper), despre Hop Hooligans o sa auziti din ce in ce mai mult in lunile urmatoare (revin eu cu mai multe informatii). Numele si eticheta sunt aniversare, dar n-am timp de analiza artistica, sunt prea ocupat s-o torn in pahar. E aramiu tulbure cu un guler modest de spuma alba. Miroase senzational, nici n-am terminat bine de turnat, ca…

Review Overview

Gust - 7.8
Aroma - 8.8
Aspect - 7.5
Aftertaste - 8

8

O bere buna!

Summary : Tip: IPA, Alcool: 6%

User Rating: 4.58 ( 3 votes)
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com