Home / Arhiva cu Bere / Skol Nepasteurizat

Skol Nepasteurizat

Skol NepasteurizatSkol Nepasteurizat este cea mai recenta întruchipare a fenomenului de “bere nepasteurizată” care a lovit piața românească.

In pahar e galbenă, limpede cu un guler de spuma decent, dar care dispare aproape complet în câteva secunde.

Miroase cam ca un lager industrial standard, ceva cereale prăfuite, puțin diacetil și niște acreală slabă. Corp apos, destul de slab acidulată.

Gust dulciu cu multe cereale, ușoare note de mere verzi si o urmă vagă de amăreală spre final. Nu știu ce sa zic…nu e neplacută, dar nici bună nu e. Mai bine bei apă minerală, sincer să fiu.

O găsiți prin supermarketuri dacă vă roade curiozitatea și nu mă credeți pe cuvânt. Hai, noroc!

Skol Nepasteurizat este cea mai recenta întruchipare a fenomenului de "bere nepasteurizată" care a lovit piața românească. In pahar e galbenă, limpede cu un guler de spuma decent, dar care dispare aproape complet în câteva secunde. Miroase cam ca un lager industrial standard, ceva cereale prăfuite, puțin diacetil și niște acreală slabă. Corp apos, destul de slab acidulată. Gust dulciu cu multe cereale, ușoare note de mere verzi si o urmă vagă de amăreală spre final. Nu știu ce sa zic...nu e neplacută, dar nici bună nu e. Mai bine bei apă minerală, sincer să fiu. O găsiți prin supermarketuri dacă vă roade…

Review Overview

Gust - 5.8
Aroma - 4.9
Aspect - 6
Aftertaste (Postgust) - 5

5.4

Mai bine beți apa

Summary : Alcool: 5%, Stil: Lager

User Rating: 2.14 ( 6 votes)

Pentru Azuga Nepasteurizata click aici.

Pentru Timisoreana Nepasteurizata click aici.

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com