Home / Arhiva cu Bere / Sunstone Silky Surf

Sunstone Silky Surf

Silky SurfSaptamana trecuta s-a lansat o noua bere moldoveneasca facuta in România, Silky Surf de la Sunstone Alehouse.

Sunstone e reprezentata de Kirill Zmurciuck, un berar nomad care in timp ce scriu aceasta recenzie e undeva in Suedia si face bere cu prietenii. Puteti sa-i urmariti aventurile aici.

Este o bere de tip stout cu adaos de cafea si lactoza, coffee milk stout, cum ar zice americanul. Noutate pe meleagurile noastre.

In pahar e brun inchisa si formeaza un guler modest de spuma cafenie destul de sexy.

Miroase din start a cafea, ciocolata cu lapte, putin lemn dulce si… cam atat. Cafeaua domina petrecerea. Corp slab spre mediu.

Gust Dulce cu note evidente de cafea bine prajita, usor acid. Simti si ceva alune de padure si putin zahar melasa de trestie, dar nu e suficient de corpolenta.

Final amarui, abrupt inchide frumos cercul de arome si te face sa uiti de dulceata oarecum nejustificata pentru bere asa lejera.

Eu am baut-o la Beer O’Clock (Bucuresti). Hai, noroc!

Saptamana trecuta s-a lansat o noua bere moldoveneasca facuta in România, Silky Surf de la Sunstone Alehouse. Sunstone e reprezentata de Kirill Zmurciuck, un berar nomad care in timp ce scriu aceasta recenzie e undeva in Suedia si face bere cu prietenii. Puteti sa-i urmariti aventurile aici. Este o bere de tip stout cu adaos de cafea si lactoza, coffee milk stout, cum ar zice americanul. Noutate pe meleagurile noastre. In pahar e brun inchisa si formeaza un guler modest de spuma cafenie destul de sexy. Miroase din start a cafea, ciocolata cu lapte, putin lemn dulce si... cam atat. Cafeaua…

Review Overview

Gust - 7
Aroma - 7.9
Aspect - 7
Aftertaste (Postgust) - 7.5

7.4

Buna

Summary : Sweet Stout, Alcool 6.4%

User Rating: Be the first one !

2 comments

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com