Home / Arhiva cu Bere / Tuborg Shot, abominatiune la cutie

Tuborg Shot, abominatiune la cutie

Tuborg ShotDaca sunteti ca mine si scanati raionul de bere la fiecare sesiune de cumparaturi, atunci ati observat ca a aparut cutia asta rosie de Tuborg. E Tuborg Shot, o cutie de 250ml cu bere la 9% alcool.

Poate vor sa te scuteasca de efortul de a bea o doza normala de 500ml si 4,5% alcool? O fi pentru tinerii grabiti?

In fine, in pahar e aurie, foarte slab acidulata si cu un guler modest de spuma. Miroase cam rau. Cereale mucegaite, diacetil si putin caramel artificial.

Gustul e dulceag, usor licoros. Distingi lejer cantitatea crescuta de alcool din cereale. In rest… tacere. E ca o bere de duzina lasata in pahar peste noapte. La final intra in actiune si un “shot” de amareala de hamei care nu mai poate sa ajute cu nimic.

Ce sa zic, partea buna e ca a curs super lin pe scurgerea de la chiuveta. Cheers!

Daca sunteti ca mine si scanati raionul de bere la fiecare sesiune de cumparaturi, atunci ati observat ca a aparut cutia asta rosie de Tuborg. E Tuborg Shot, o cutie de 250ml cu bere la 9% alcool. Poate vor sa te scuteasca de efortul de a bea o doza normala de 500ml si 4,5% alcool? O fi pentru tinerii grabiti? In fine, in pahar e aurie, foarte slab acidulata si cu un guler modest de spuma. Miroase cam rau. Cereale mucegaite, diacetil si putin caramel artificial. Gustul e dulceag, usor licoros. Distingi lejer cantitatea crescuta de alcool din cereale. In rest... tacere. E ca…

Review Overview

Gust - 2.9
Aroma - 3.3
Aspect - 5
Aftertaste - 4.1

3.8

De evitat

Summary : Tip: Strong Lager, Alcool 9%

User Rating: 0.6 ( 2 votes)

3 comments

  1. Pentru mine n-a fost rea deloc. Si faptul ca are cel mai mare procent de alcool dintre toate cele romanesti e cel mai mare avantaj. As mai lua.

  2. noroc ca pentru tine a aparut Ciuc Radler ! spor la baut…nu stii sa apreciezi o bere buna !

Spune tu, in cuvinte!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com