Home / Arhiva cu Bere / Ursus Retro Nepasteurizată

Ursus Retro Nepasteurizată

Anul trecut a fost o avalanșă de beri nepasteurizate și “craft quality”, dar nu s-a terminat, a apărut Ursus Retro Nepasteurizată.

Producătorul spune ca “te duce cu gândul la vremurile petrecerilor în stil analogic, când distracția era cu adevărat legendară”.

Eu știu o singură persoană care dădea petreceri legendare în stil analogic, tata. L-am invitat la o degustare de Ursus Retro. Aflăm la final și părerea lui.

Berea arată binișor în pahar, aurie, limpede cu un guler potrvit de spumă aerată.

Miros de carton umed și cereale cu puțin alcool. Slab acidulată, corp mediu.

Gust dulceag cu note de pâine, apă sălcie, cereale, diacetil și mere verzi.  Spre final o fantomă de amăreală generică se face simțită, dar nu ajută la nimic. Un pic grețoasă, dar, dacă e super mega rece, probabil că nu se mai simte.

Tata și-a rezumat recenzia la un singur cuvânt: leșinată.

Anul trecut a fost o avalanșă de beri nepasteurizate și "craft quality", dar nu s-a terminat, a apărut Ursus Retro Nepasteurizată. Producătorul spune ca "te duce cu gândul la vremurile petrecerilor în stil analogic, când distracția era cu adevărat legendară". Eu știu o singură persoană care dădea petreceri legendare în stil analogic, tata. L-am invitat la o degustare de Ursus Retro. Aflăm la final și părerea lui. Berea arată binișor în pahar, aurie, limpede cu un guler potrvit de spumă aerată. Miros de carton umed și cereale cu puțin alcool. Slab acidulată, corp mediu. Gust dulceag cu note de pâine,…

Review Overview

Gust - 4.7
Aroma - 4.4
Aspect / Corp - 6.7
Aftertaste (Postgust) - 5

5.2

Leșinată

Summary : Stil: Lager, Alcool: 5,3%

User Rating: 2.55 ( 4 votes)
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com