Home / Arhiva cu Bere / White Collar Zero Taxe IPA

White Collar Zero Taxe IPA

Azi încercăm Zero Taxe, o IPA noua de la White Collar (București).

În pahar e oranj tulbure cu un guler ambițios de spumă densă. Miroase a cereale, fructe fermentate și note de hamei rășinos.

Corp mediu, acidulată corespunzător.

Gust amărui pe o bază sănătoasă de malț, note de fructe acrișoare și de pâine veche. Amăreala rămâne prezentă până la final, dar nu aduce și aromele specifice hameiului care să-ți bucure papilele, destul de generică.

IPA ștearsă, dar decentă.

NOTA: Am baut două sticle din berea asta și au fost destul de diferite, același lot. Am mai băut și Imperator Furiosa de la acest producător și mi s-a părut aproape imposibil de băut. Am văzut pe net pareri diverse, alții au fost de acord cu mine, alții au zis ca e in regula. Dubios, vedeți și voi.

Azi încercăm Zero Taxe, o IPA noua de la White Collar (București). În pahar e oranj tulbure cu un guler ambițios de spumă densă. Miroase a cereale, fructe fermentate și note de hamei rășinos. Corp mediu, acidulată corespunzător. Gust amărui pe o bază sănătoasă de malț, note de fructe acrișoare și de pâine veche. Amăreala rămâne prezentă până la final, dar nu aduce și aromele specifice hameiului care să-ți bucure papilele, destul de generică. IPA ștearsă, dar decentă. NOTA: Am baut două sticle din berea asta și au fost destul de diferite, același lot. Am mai băut și Imperator Furiosa…

Review Overview

Gust - 7
Aromă - 6.7
Aspect / Corp - 7.8
Aftertaste - 6.5

7

Ok-ish

Summary : Stil: IPA, Alcool: 6,2%

User Rating: Be the first one !
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com