MotivePareri si Povesti

7 beri bune pe care le-am băut în ianuarie

2020

Am început anul bine, am băut mai multă bere bună decat am apucat să scriu. Si pentru ca internetul imi permite să-mi spun părerea despre ce mi-a placut, aveti mai jos o lista cu beri bune pe care le-am băut în ianuarie. 

Pohjala – Hamarik (Imperial Porter)
Un porter de 12% absolut delicios cu vanilie si cafea. Este o colaborare cu americanii de la Other Half si mi-a placut pentru că e super echilibrată. Chiar dacă are tot felul de nebunii în compoziție, nu iese nimic în evidență în mod agresiv, e ca o prăjitură lichidă. Luată de la Real Beer Shop

Hop Hooligans – Firestrata (NeIPA)
O bere noua de la Hop Hooligans care are în compozitie un tip nou de hamei (strata). Delicios de suculentă, un exemplu foarte bun de New England IPA. Recenzie detaliata aici. Luată de la Berero.ro.

Hop Hooligans – Modern Mosaic Hop Hash (Double NEIPA)
Varianta reinterpretata de Modern Mosaic (extra dry hop). Un pic mai dank, highly recommend it. Luata de la Berero

Blackout Brewing Quantum Suicide “Costa Rica Anaerobica” (Imperial Stout)
Un exemplu excelent de bere cu cafea. O recomand din toata inima, e foarte bună. Recenzie detaliata aici. (de la Real Beer shop)

Noah – The Moon Spell (Stout)
Prima bere neagra de la Noah. Un stout foarte original, nu cum te-ai astepta, cumva cu veleități de black IPA. Viguros si bun, merita incercat. (mocăciune de la sursa direct, dar e si pe Berero.ro)

Bereta – Ai Pi iei (IPA)
Nu mai bausem de mult berea asta, mi-a placut foarte mult, parca s-a mai maturizat reteta, un pic mai densa, mai puternica pe malt. Excelenta, merită vizitată mai des. (De la berero.ro)

Sori Brewing – Polyphemus (Imperial Stout)
Un stout imperial care integrează scorțișoara aproape perfect. Bun! (Luata de Real Beer Shop)

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button