Arhiva cu BereCe-am mai baut

Anagram – Big Sur

Anagram a prins avânt bine de tot și ne tot lovește cu rețete noi. Azi avem Big Sur, o bere in stilul California Common.

Mai întâi sa facem puțină ordine în cuvinte și rețete. California Common este un stil de bere foarte interesant, berile de tip California Common sunt brasate cu drojdie de lager, dar fermentate la temperatură de ale. Intra la capitolul de beri hybrid.

Big Sur este o zona de pe coasta centrală a Californiei care arată absolut spectaculos. Dacă ajungeți pe acolo o să vă considerați norocoși. Am lăsat și o fotografie la finalul recenziei, ca să nu ziceți că glumesc. In fine, berarul de la Anagram a crescut în California, așa că e clar unde e legătura între nume, stil și locație.

Așa, să revenim la bere. În pahar e aproape brună cu un guler frumușel de spumă fină și cremoasă.

Miroase a cereale prăjite cu note de drojdie și miere. Corp aproape catifelat, foarte plăcut. Gust ușor dulce echilibrat de amăreală discretă, dar suficientă de hamei. Note florale și de suc de mere completează frumos peisajul (get it?).

Nu pot să-mi dau cu părerea dacă e pe stil pentru că n-am băut prea des california common, dar berea bună. Aș zice că e molcomă și gustoasă. Good stuff.

Recomandare

Șansă teoretică s-o mai beau și a doua oară - 75%

75%

Șansă teoretică s-o mai beau și a doua oară

Stil: California Common, Alcool 5,4%

User Rating: Be the first one !
Photo by Ganapathy Kumar on Unsplash.com

 

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also
Close
Back to top button