MotivePareri si Povesti

Anul meu în bere

Cu mențiunea ca am fost bolnav când eram mic și mai toată primăvara lui 2018

Cu ajutorul celor de la Untappd, am tras linie, am analizat, am calculat. Vorba lui Micutzu, “a ieșit bine, nu?”

Am bifat 318 beri noi în 2018. Din cele 318 beri noi, 30% au fost IPA (Standard, Double, NEIPA etc.). Ce pot să zic, îmi place IPA.

Am încercat să beau cate ceva bun pe oriunde am călătorit, în general mi-a ieșit. Se pare că cele mai multe dintre berile la care am dat check-in, le-am băut la Mikkeller Bar în București.

Am dat o singura nota de 5/5 în 2018, pentru 3 Floyds – Barrel Aged Behemoth (Woodford) 2017, un barleywine invechit în butoaie. (Thnx, Greg!). De menționat că, pe măsura ce acumulez… experiență, devin mai zgârcit cu notele de 5. Acum 3-4 ani eram super darnic.

Cea mai bună bere românească băuta de mine în 2018 este cu siguranță Never Over (Buffallo Trace BA) de la Hop Hooligas. Dar am băut lucruri bune de și de la Oriel și Ground Zero.

BTW: Cea mai citită recenzie de pe Universitatea de Bere în 2018 a fost cea pentru Ursus Retro. (mi scuzi)


În rest… vă mulțumesc tuturor pentru încurajări, sfaturi și înjurături. Condica de sugestii și reclamații e mereu deschisă.

-> De asemenea, aș vrea să-i mulțumesc lui Silviu-Bogdan, singurul cotizant de pe Patreon. Silviu, o sa beau ceva bun în cinstea ta și, dacă ai vreo curiozitate despre vreo bere, adresa de email e aici. Cheers!

PS: Dacă vreți să ne împrietenim pe Untappd, mă găsiți aici.

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button