MotivePareri si Povesti

Baby steps și bere bună

Chiar dacă s-a mai ridicat stresul pandemiei, încă nu pot să mă avânt prea departe, parcă am și uitat cum se iese în oraș . Noroc că au alții grijă de mine.

În ultima lună, m-au scos din casă (spre binele meu) oamenii de la Oriel și cei de la 100 de Beri.

Chiar a fost super tare. Nu numai pentru că am ieșit din casă, dar și pentru că am avut ocazia să stau de vorbă despre bere cu oameni cool și relaxați.

Ca să înțelegeți cât de cool sunt, vă povestesc câte ceva mai jos.

Anul trecut îmi exprimam public dorința ca Oriel să experimenteze cu un quad cu cafea și anason inspirat de un tip de espresso pe care îl beam când locuiam la Milano. Ii zice espresso corretto si e practic cafea cu un shot de sambuca, o băutura spirtoasa distilată din anason.

Ce credeți voi că am băut eu când am ajuns la ei la fabrică? Fix Oriel Caffe Corretto! Atât de cool sunt oamenii. Berea a iesit super. Chiar dacă dăm la o parte subiectivitatea mea, berea tot bună e. Clar de încercat.

Am avut ocazia să gust și ceva care încă n-a ajuns în sticle. Nu pot să spun ce era, dar are șanse mari să devină berea mea preferată din portofoliul lor.

În paralel, echipa de la 100 de Beri mi-a făcut o altă bucurie neașteptată. Pentru că am dormit pe mine și n-am mai apucat să comand când a ajuns la ei pe site, au pus la rece o sticla de Cantillon Lamvinus din colecția personală și au așteptat să ies și eu din bârlog (he, he) ca s-o împartă cu mine.

E ceva divin berea asta, dacă o găsiți vreodată, nu ezitați. 

Pe langă Lamvinus am avut ocazia să gust și ceva beri poloneze noi care au intrat la 100 de beri în shop. Mi-au plăcut mult Chcesz Ciasteczko? 2020 Bourbon BA (Imperial stout) și Cerises du Château (BA Wild Ale), ambele de la Browar Artezan.

Ne-am văzut pe teren neutru la Hop Hooligans Taproom. E next level barul asta, arată excelent, oferta e ce trebuie și au chiar și ceva mese pe terasă. Spiritul Hop Hooligans e acolo.

 

 

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also
Close
Back to top button