Arhiva cu BereCe-am mai baut

Am baut pentru prima si ultima oara Nenea Iancu bere blonda speciala

nenea_iancu_blondaNenea Iancu e una dintre berile vedeta pe scena autohtona si imparte celebritatea cu Zaganu. Am decis ca e timpul s-o beau si eu, de dragul stiintei.

Sticla e ca-n vremurile bune ale berii românesti si in pahar curge zgolbie. Nu produce cine stie ce spuma si are culoare galbuie, limpede.

Aroma de cereale / malt vechi si cam atat. Gustul e plictisitor, mult porumb prafos fara hamei. Finalul aduce o urma aproape insesizabila de amareala, dar nu salveaza nimic din dezastrul pe care il reprezinta berea asta. Nu e speciala, cu singuranta!

Sper sa nu mai beau niciodata Nenea Iancu Bere Blonda Speciala. Apreciez numele si eticheta, dar e o bere slaba si viata e prea scurta ca sa bem asemenea prostii.

De mentionat ca e produsa in Germania. Hai, noroc!

Review Overview

Gust - 3.5
Aroma - 4.4
Aspect - 5.4
Aftertaste (Final) - 3.5

4.2

De evitat!

Tip: Euro Lager, Alcool: 4,8%

User Rating: 2.36 ( 6 votes)
[Google]

Related Articles

7 Comments

  1. Salut Razvan,
    Te rog sa incerci din nou Nenea Iancu blonda si nefiltrata si vei observa o diferenta mare. Ce ai testat tu, a fost un lot care nu a fost tocmai reusit. Se mai intampla, chiar si la germani.

    Iti multumesc.
    O zi buna

  2. mmm si de ce ati mai pus-o in vanzare? treaba aia cu ” las` ca merge si asa ” nu prea suna asa nemteste cum se vrea a fi berea

  3. Salut Razvan, poti sa mergi la orize magazin, sau daca vrei iti pot trimite cateva sticle. Let me know. Multumesc

  4. …esti trist, intarce-te la petul de 2 L :))) “Sper sa nu mai beau niciodata Nenea Iancu Bere Blonda Speciala.” esti tinut cu forta si ce ti se da consumi?… Men, nu mai fa articole daca nu ai cateva principii de baza

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button