Beer World

Beck’s s-a apucat de facut bere

Screen Shot 2015-03-30 at 12.19.49In Germania sunt miscari de trupe, valul de beri artizanale care apar in fiecare an ii obliga si pe dinozaurii adormiti sa evolueze.

Titlul l-am imprumutat dintr-un articol de pe mixology.com. Asa e, parca se trezesc si jucatorii mari la realitate. Lumea s-a cam plictisit sa bea berea ca pe apa. Acelasi gust si nicio nuanta, de fiecare data.

Berarii de la Beck’s (AB InBev) au inceput sa experimenteze cu adevarat, dincolo de bere cu lamaie. Gigantul german si-a anuntat intrarea pe piata de “bere artizanala” si chiar daca nu e chiar conform definitiei, noua linie de bere poate fi considerata cel putin “speciala”.

Cele trei beri noi sunt Beck’s Pale Ale, Beck’s Amber Lager si Beck’s 1873 Pils. Deocamdata sunt produse exclusiv in Germania (Bremen). Adreseaza categoria premium, iar retetele au fost create intr-o microberarie adiacenta fabricii principale.

Ma astept sa le gasesc prin hoteluri si baruri de fite. Nu cred ca vor revolutiona industria berii, dar intentia e laudabila chiar daca are la baza principiul de “mai multi bani”.

Revin cu “recenzie” daca si cand reusesc sa pun mana pe ele. Hai, noroc!

Related Articles

2 Comments

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button