Unde mai bem bere

Beer Travel: BrewDog Bar Bruxelles

Screen Shot 2015-10-18 at 21.40.21Nu eram pentru prima oara in Bruxelles, asa ca n-am dat fuga la Delirium Cafe, am cautat alternative.

Google Maps mi-a soptit despre BrewDog Bar, un local administrat de fabrica de bere scotiana cu acelasi nume.

BrewDog au inceput sa faca bere in 2007.  S-au inspirat de la Americani, berea lor e excelenta, insa si atitudinea de marketing ii diferentiaza de concurenta. Se comporta ca niste pusti teribilisti ai berii artizanale si le iese foarte bine.

In 2010 au inceput sa deschida baruri care sa le promoveze filosofia si berea. Recent, cu mult tupeu,  au deschis unul si in Bruxelles.

E amplasat chiar in “Buricul Targului” la 200 de metri de Grand Place. Cladirea eleganta din anii ’50 adaposteste un bar care, dupa gusturile mele, arata extraordinar. Minimalist, cu mult lemn, piele si fier nefinisat.

Au chiar si o terasa care ofera o priveliste relaxanta.

Poti alege dintre 40 de beri la draft, ale lor si, prin rotatie, beri artizanale locale, dar au si la sticla.

Daca vrei sa mananci, se descurca bine in orice moment al zilei si, in caz ca nu-ti place berea (ce?!?), poti opta pentru vin, cafea, ciocolata calda sau sucuri.

Eu m-am simtit foarte bine la BrewDog bar in compania unui platou de branzeturi fine si a unor beri bune. Pana si sotia a votat pozitiv in localul asta.

Trebuie adaugat pe lista daca ajungeti pe acolo. Hai, noroc!

View post on imgur.com

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button