Arhiva cu BereCe-am mai baut

Bem pentru tine: Madonna White Beer (de Lux)

Azi indeplinim o dorință mai veche de la “Bem pentru tine“. Bogdan si-a dorit sa stie ce parere avem noi despre Madonna White Beer (de Lux) de la Martens Galati.

Am gasit în sfârișt berea asta pe un raft si a intrat în analiză de îndată ce s-a răcit corespunzător.

In pahar e galben tulbure cu un guler modest de spumă care se duce repede. Miroase a coajă de portocală cu puțin coriandru și cereale. Not bad.

Gust dulce acrișor cu cereale ușor mucegăite, puține ierburi aromatice și un pic de suc de potocală. Slab acidulată. Finalul livrează și ceva amareală nesatisfacătoare plus o doza mai mare de cereale umede.

Ce sa zic, surprizator de OK, nu e departe de Blue Moon.

Review Overview

Gust - 5.2
Aroma - 6.2
Aspect - 6
Aftertaste (Postgust) - 5.4

5.7

Ok..ish

Stil: Witbier, Alcool: 5%

User Rating: 2.88 ( 7 votes)
[Google]

Related Articles

4 Comments

  1. @Dan C. Lungescu: colegul meu Marian nu e acord cu tine si spune urmatoarele: “Domnu’ Dan suna a genul de om care crede ca neumarkt e berea berilor si a zis sa incerce si el o bere belgiana “mai de fite ca e aproape 5 lei sticla” dar n-a stiut sa citeasca ca e facuta in republica moldova”

  2. Dacă din cele scrise de mine „domnul” Marian deduce acele lucruri, înseamnă că are probleme uriașe de raționament. Logic, un gust scârbos este un gust scârbos, indiferent dacă îi aparține unei beri belgiene „de fițe” sau unei beri produse în Republica Moldova. Cât despre afirmația că Galați ar fi în Republica Moldova…

  3. Este intradevar diferita. Initial am crezut ca este expirata dar apoi a inceput sa imi placa. Pare genul nefiltrata, ceva brut. Interesanta si la culoare, pare mai tulbure.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button