Arhiva cu BereCe-am mai baut

Bem pentru tine: Tennent’s Whisky Oak

tennentsoakE vremea sa mai indeplinim o dorinta. Marius ne-a scris la sectiunea “Bem pentru tine” ca ar vrea sa stie cum e Tennent’s Whisky Oak.

Cum am gasit-o intr-un raft, am si luat-o ca sa vedem despre ce e vorba.

Are sticla transparenta, pierde puncte din start. In pahar e chihlimbarie cu spuma corecta, dar care dispare destul de repede.

Teoretic ar trebui sa fie infuzata cu aschii de butoi de whisky din stejar.

Suna bine, realitatea e insa mai trista.

Miroase ca un lager industrial, putin hamei, cereale, margarina si alcool.

Gust usor amarui, metalic cu cereale mucegaite si dulceata de zahar brun. Nici vorba de whisky, doar putin alcool generic. La final ramai cu o amareala de pilsner cu note de caramel si o urma foarte, foarte vaga de lemn afumat.

Draga Mihai,  daca iti doreai ceva special, in sticla de Tennent’s Whisky Oak n-o sa gasesti! Poti s-o bifezi de curiozitate, dar nu depune prea mare efort. Eu am gasit-o la Auchan. Cheers!

Review Overview

Gust - 6.3
Aroma - 5.7
Aspect - 7
Aftertaste - 6.6

6.4

Meh

Stil: English Strong Ale, Alcool: 6%

User Rating: 4.65 ( 1 votes)
[Google]

Related Articles

4 Comments

  1. Mersi pentru recenzie! Am incercat-o de doar 2 ori pana acum, dar ultima oara mi-a lasat o impresie extrem de buna (cat un 5/5 la toate capitolele). O caut la Auchan-ul local sau pe net de aproape un an :)

  2. Pentru mine Tennent’s inseamna doar mirosul care vine dinspre beraria lor din centrul Glasgow atunci cand adie vantul dinspre Nord. Fac beri proaste, de volum si cam atat, Caledonia’s Best si “T”. Se lauda ca le fac cu apa din Loch Katrine…vax , si la chiuveta mea din baie tot apa d’aia curge.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button